parkeren Schiermonnikoog boot auto motor camper caravan Camper stalling motor parkeren vip parking

Vip parking

VIP parking

Leuke uitjes Nederland realiseert zich goed dat je als trotse eigenaar van een sportwagen, luxe auto of oldtimer naar een VIP parking in Nederland zoekt. Daarnaast willen BN’ers ook leuke uitjes Nederland ondernemen en willen daarbij hun bolide veilig parkeren.

Een VIP parking komt ook zeker van pas als je een erg dure auto hebt. De verzekering eist soms ook dat een luxe auto geparkeerd wordt in een afgesloten en bewaakte parking. Maar niet alleen voor BN’ers en dure auto’s is een VIP parking. Het is soms gewoon heerlijk om te genieten van een VIP behandeling! 

Oldtimer parking

Je wilt natuurlijk niet jouw oldtimer parkeren openbare weg tijdens een dagje uit. Je bent trots op jouw klassieker en zoekt daarom altijd een veilige en goede parkeerplek als je onderweg bent. Een overdekte parking die bewaakt is, dat is bij uitstek ideaal. Daarnaast stal je jouw oldtimer in de wintermaanden december tot en met februari in een autostalling. 

Dit is tevens verplicht wil je in aanmerking komen als voertuig ‘oldtimer’ en daarmee geen wegenbelasting te hoeven betalen. Bovendien wil je met een klassieker niet op de winterse wegen rijden. Dit in verband met de invloed van pekel op het vaak gevoelige onderstel. Een winterstalling auto komt hierbij goed van pas. 

Autovakantie Nederland

Kijk uit naar een autovakantie Nederland, lekker even uitwaaien op het strand Vlissingen, wadlopen Lauwersoog, een dagje uit Groningen met een bezoek aan Sneek. Skutsjesilen op het Sneekermeer en eilandhoppen Wadden. De auto vakantie in Nederland heb je al helemaal uitgestippeld met leuke uitjes Nederland. Maar heb je ook aan het parkeren gedacht?

Lang parkeren bij de Lauwersoog camping, zodat je de Schiermonnikoog boot kan pakken en vanaf daar kan eilandhoppen. VIP parking is te regelen bij Oog voor Stalling in de haven Lauwersoog. Deze overdekte parking is gelegen nabij het vertrekpunt van de boot Schiermonnikoog. Tijdens jouw vakantie in Nederland hoef jij je geen zorgen te maken of jouw dure auto wel veilig staat, want Oog voor Stalling houdt een oogje in het zeil.

Parkeren in Lauwersoog

Parkeren in Lauwersoog is mogelijk op de openbare parkeerplekken van de gemeente. Echter deze plaatsen zijn beperkt en onbewaakt. Wil je liever auto parkeren Lauwersoog waar het voertuig bewaakt is, zoals bij een VIP parking? Kies dan voor goedkoop parkeren Lauwersoog bij Oog voor Stalling.

Voor kort parkeren betaal je slechts 9 euro per dag. Hoe langer je parkeert, hoe goedkoper het wordt tot slecht 1,80 euro per dag. Leuke uitjes Nederland heeft deze parking voor je uitgekozen omdat je vanaf hier de veerboot Lauwersoog Schiermonnikoog kan nemen. Geniet van het wonderschone nationaal park Schiermonnikoog.

Bezoek nu

Oog voor stalling
parkeren Schiermonnikoog boot auto motor camper caravan Camper stalling motor parkeren vip parking