sportvissen zeevissen vissen op zee

Sportvissen

Sportvissen

Ga een dag sportvissen op de Noordzee, IJsselmeer of zeevissen Lauwersoog. Leuke uitjes Nederland heeft het sportvissen voor je uitgezocht met het nostalgische schip de MS Tender. Ga kabeljauw vissen Lauwersoog of makreel vissen op de Noordzee. 

Welke vistoer je ook kiest, één ding is zeker een ochtend, middag of hele dag sport vissen is een ervaring die je niet snel vergeet. Het is tevens mogelijk om een meerdaagse vistocht te reserveren bij sportvisserij MS Tender.

Sportvissen Waddenzee

Het nostalgische schip MS Tender vaart dagelijks uit voor het sportvissen Waddenzee en zeevissen Lauwersoog. Vanaf de thuis haven Lauwersoog brengt de ervaren schipper je naar de plekken waar veel vissen zwemmen. Het is niet voor niets dat je de lekkerste vis zelf vangt bij het sportvissen Waddenzee.

Het Waddengebied is prachtig. Ook als je zelf niet vist, is het een beleving om mee te varen op dit prachtige schip via leuke uitjes Nederland. Je vaart langs het Lauwersoog strand en tussen de Waddeneilanden door. Onderweg kom je vele vogels tegen en kan je zeehonden kijken die op de zandbanken liggen te rusten. Het is een dag om nooit te vergeten. 

Sportvissen op de Noordzee

Bij het sportvissen op de Noordzee vertrek je van Lauwersoog haven. Het schip MS Tender is gelegen vlakbij de Schiermonnikoog boot. Je kan de auto of motor parkeren bij de aanlegsteiger van de MS Tender. Wil je voor enkele dagen de auto parkeren tegen een voordelig tarief? Dan is dat mogelijk bij Oog voor Stalling. Dit is een bewaakte parkeerplaats welke 24 uur geopend is.

Bij zeevissen Noordzee vaar je het eerste uur over de Waddenzee tussen de eilanden door naar de Noordzee. Onderweg kan je ontzettend veel vogels spotten, zeehonden kijken en wie weet zie je ook een witsnuitdolfijn. De zeer ervaren schipper van de MS Tender weet precies waar de vissen zwemmen, zodat je een goede dag vangst hebt. 

Sportvissen op het IJsselmeer

Bij het sportvissen op het IJsselmeer ben je een hele dag onderweg. Het sport vissen is weggelegd voor jong en oud. Indien je zelf geen sportvisser bent, is het alsnog een aangename beleving om een vistour te maken met het sportvisserij schip. Het personeel aan boord legt je uit hoe je moet vissen. 

Daarnaast zijn er altijd liefhebbers die je graag de fijne kneepjes van het vissen uitleggen. De kunst is om een heerlijke dag sportvissen op het IJsselmeer te beleven. Leuke uitjes Nederland beveelt je een dag sportvissen dan ook zeker aan. Je kan ook een vistoer boeken voor het wrakvissen en ankervissen Vlissingen. Vraag meer informatie aan bij de MS Tender. 

Bezoek nu

MS Tender
zeevissen met groep Sportvissen Noordzee Waddenzee