ms tender party boot visboot noordzee waddenzee zeehonden kijken vogels spotten ankervissen feest op boot partyschip trouwen op schip IJsselmeer kabeljauw vissen makreel vissen 10

Partyschip

Partyschip

Partyschip huren voor een feestelijke vaart? Een party boot of partyschip is de beste basis voor een daverend feest. De partyschepen die je in Nederland kan huren variëren in grootte van 20 tot wel 1500 man. Bijvoorbeeld voor het geven van een bedrijfsfeest, trouwfeest of familie diner.

Misschien wil je wel een partyboot huren om je verjaardag te vieren op een flexibele locatie. Het feest begint waar water is en een geschikte steiger ligt. Bij de haven kan je starten met een ijskar huren waarna vervolgens de gasten aan boord stappen. 

Partyschip Arnhem

Huur een partyschip Arnhem of partyschip Utrecht. Geef je een feest in Rotterdam of Amsterdam, dan kan je ook daar een feestboot huren. Waar je ook een party boot huurt, het is heerlijk om al feestend langs de oevers te varen. De muziek kan heerlijk hard, want je hoeft geen rekening te houden met de buren. 

Voor ieder type feest is er wel een geschikt boot te vinden. Daarom raad leuke uitjes Nederland je aan om voor een bijzonder feest een party boot te huren. Je kan een partyschip huren van verschillende luxe niveaus tot gezellige knusse boten. 

Partyboot huren

Een partyboot huren voor een feestje in de stad Dokkum of feestboot huren om over de Rotterdamse wateren te varen. Waarom is een partyboot huren zo leuk? Dat komt omdat feesten op het water een dubbel feest is. De vaartocht is heerlijk, maar om dansend en drinkend over de golven te deinzen is nog leuker.

Feest op boot is een beleving die je niet wilt missen. In Nederland zijn partyboten te huur die geschikt zijn voor middelgrote gezelschappen van 20 tot 100 personen. Deze boten hebben vaak ook een goede muziekinstallatie. Maar ook een groot feest tot 1.500 man kan op een partyboot georganiseerd worden.

Trouwen op een boot

Partyboten zijn er in verschillende soorten en maten. En voor verschillende gelegenheden. Je kan bijvoorbeeld ook trouwen op een boot. Een uniekere locatie kan je niet wensen tijdens jouw droomdag. Droom al feestend weg tijdens jouw trouwdag op een boot. Sommige boten hebben een klassieke en luxe uitstraling, terwijl andere weer een moderne ambiance hebben voor trouwen op schip.

Leuke uitjes Nederland heeft de MS Tender gespot als prachtige trouwlocatie. Het nostalgische schip ligt in Lauwersoog haven, vlakbij de Schiermonnikoog boot. De gasten kunnen de auto parkeren bij de bewaakte parking van Oog voor Stalling. Aan alles is gedacht. Aan boord van het sportvisserij schip MS Tender kunnen 75 man.

Bezoek nu

MS Tender
ms tender party boot visboot noordzee waddenzee zeehonden kijken vogels spotten ankervissen feest op boot partyschip trouwen op schip IJsselmeer kabeljauw vissen makreel vissen 10