willem op ms tender

Zeevissen Den Helder

Zeevissen Den Helder

Een dagje zeevissen Den Helder is een bijzonder uitje voor iedereen. Samen met vrienden of familie een dag doorbrengen op de Noordzee en de lekkerste verse vis vangen. Vanuit onze thuishaven Den Helder vertrekken jullie met het prachtige schip Mercuur naar de beste visgebieden.

Zeevissen Den Helder is één van de Leuke uitjes Nederland welke geschikt is voor jong en oud. Bij zeevissen speelt ervaring geen rol. De bemanning van Sportvisserij Mercuur helpt je namelijk bij het vangen van makreel of andere soorten vis. Boek ook eens een bedrijfsuitje zeevissen en geniet samen met je collega’s van een dag op de Noordzee. Op het schip is plek voor 72 personen.

Makreel vissen Den Helder

Boek een dagje makreel vissen Den Helder. Van juni tot eind september vaart het schip Mercuur dagelijks uit voor makreel vissen op de Noordzee. Het schip is maar liefst 42 meter lang en 8 meter breed. Wij vertrekken `s morgens om 8.00 uur en zijn omstreeks 16.00 uur weer terug in de haven van Den Helder.

De kapitein weet precies waar de scholen makreel zich schuilhouden. Het schip blijft boven de makreel drijven, zodat je voldoende tijd hebt om een lekker visje te vangen. De makreel die je vangt, kan je aan boord schoonmaken en mag je meenemen naar huis. Zorg voor een koelbox zodat de vis heerlijk vers blijft. Scherfijs is aan boord te verkrijgen.

Sportvissen

Echte sportvissers doen het op de Noordzee. Vanuit onze thuishaven Den Helder vertrekt het motorschip Mercuur dagelijks voor het sportvissen. Op stap met Sportvisserij Mercuur is veel meer dan alleen een hengel uitgooien. Het is een dag om nooit te vergeten. Boek een vistour met je collega’s, vrienden of familie.

Aan boord zijn alle visbenodigdheden aanwezig. Heb je geen hengel, dan kan je deze huren inclusief lood en paternoster. Tevens kan je lood en paternosters los aan boord kopen. Onze bemanning geeft je tips voor het vangen van de verse vis. Sportvissen Den Helder is het leukste dagje uit. Gezellig, leerzaam en heerlijk uitwaaien op zee.

Wrakvissen Noordzee

Voor wrakvissen Noordzee kan je ook terecht bij sportvisserij Mercuur. Wat is wrakvissen eigenlijk? Wrakvissen houdt in dat er gevist wordt boven een wrak dat op de zeebodem ligt. Het wrak zit het vol met voedsel voor de vissen. Wrakken bieden voor de vissen en andere dieren ook beschutting. Daarom zijn er veel vissen te vangen en is daardoor zeer geschikt voor een dagje zeevissen.

De vaarkunsten van de kapitein zijn bij wrakvissen van groot belang. Tijdens het wrakvissen drijft het schip door de stroming en wind redelijk snel over het wrak heen. De schipper moet dan snel bijsturen en opnieuw over het wrak driften. Boek een dag wrakvissen bij sportvisserij Mercuur Den Helder en ervaar de goede vaarkunsten van de schipper.

Bezoek nu

Sportvisserij Mercuur