Eenrum mosterdmakerij Abraham mosterd 3

Mosterdmakerij

Mosterdmakerij

Leuke uitjes Nederland heeft voor jou een activiteit geselecteerd voor jong en oud. Tijdens een Groningen tour kan je een bezoek afleggen aan de mosterdmakerij Eenrum. In deze fabriek wordt nog op ambachtelijke wijze mosterd gemaakt. Naast een mosterdfabriek is de Eenrum mosterdmakerij ook een museum. 

Je bent hier van harte welkom voor een tour door de ambachtelijke fabriek van Abrahams mosterdmakerij Eenrum. Tevens tref je een winkel aan waar je heerlijke verschillende soorten mosterd kan kopen. Uiteraard is er ook een restaurant waar je de gerechten kan proeven, zoals verse mosterdsoep. 

Abrahams Mosterdmakerij

Bij het restaurant van Abrahams Mosterdmakerij proef en zie je ook het ambacht dat schuilgaat achter de heerlijke gerechten op het bord. Zoals de naam verklapt is dit restaurant gevestigd in een heuse mosterd makerij. De mosterd fabriek vormt het decor waarin je geniet van een vers bereide lunch of diner. 

Tot op de dag van vandaag wordt op deze locatie grove Groninger mosterd gemaakt. Uiteraard ben je als gast ook welkom om een kijkje te nemen in de mosterdmakerij. Hier wordt pure mosterd gemaakt volgens traditioneel Gronings recept. Als ook honingmosterd en knoflookmosterd. Na het bezoek aan de mosterd makerij weet je gelijk waar Abraham de mosterd haalt. 

Abrahams Mosterdmakerij Eenrum

Combineer een bezoek aan Abrahams Mosterdmakerij Eenrum met andere leuke uitjes Nederland. Bijvoorbeeld met de Tuk Tuk Lauwersoog. Vanaf Lauwersoog haven maak je een tour door het Lauwersmeergebied. Tuk lekker door het Nationaal Park Lauwersoog. Geniet van de natuur en de weidse landschappen. Van al dit moois krijg je vast en zeker trek. Tuk door naar de mosterdfabriek waar je een heerlijke lunch nuttigt. 

Natuurlijk zijn de gerechten bij het restaurant gemaakt met Abraham mosterd. Laat je na de lunch verrassen met een rondleiding door de Eenrum mosterdmakerij fabriek. Waar je nog echte ambacht ziet en proeft. Leuke uitjes Nederland denkt aan alles. De auto kan je namelijk veilig parkeren achter de tuk tuk verhuur Lauwersoog bij Oog voor Stalling. Deze parking is ook aan te raden als je de Schiermonnikoog boot pakt voor een dagje Schiermonnikoog. 

Mosterdsoep Abrahams mosterdmakerij

Overdag kan je voor een lunch terecht bij Abrahams Mosterd makerij Eenrum. Een echte aanrader van leuke uitjes Nederland is de mosterdsoep Abrahams mosterdmakerij. In het restaurant kies je tussen een eenvoudige, luxe of zeer uitgebreide lunch. 

Voor het diner heb je de keuze uit allerlei smakelijke gerechten waarin vooral verse streekproducten zijn verwerkt. Als voorgerecht kies je uiteraard de Groninger mosterdsoep Abrahams mosterdmakerij. Abrahams mosterd wordt in meerdere gerechten verwerkt en is de enige ambachtelijke én biologische grove mosterd! 

Bezoek nu

Tuk Tuk Lauwersoog
Eenrum mosterdmakerij Abraham mosterd 1