TukTuk Lauwersoog leukste uitjes nederland

Tuk Tuk Lauwersoog

Tuk Tuk Lauwersoog

Tuk Tuk Lauwersoog is een verhuurbedrijf van de gemotoriseerde tuktuk’s. Ben je op zoek naar een dagje uit in het noorden van Nederland? Wil je genieten van de mooie natuur en omgeving in Friesland of Groningen? Huur dan een Tuk Tuk Lauwersoog. Gezellig met je familie of vrienden een dagje toeren door de prachtige omgeving in Noord-Nederland.

Maak een rit naar Zoutkamp, Dokkum of Sneek. Onderweg kom je prachtige kleine dorpjes tegen met knusse straatjes. Je zult verbaasd zijn hoe mooi het hier in het noorden is. Alleen het Lauwersmeergebied heeft al veel te bieden. Het adembenemende waterlandschap en de rijke dierenwereld. Geniet van de fluitende vogels, spot een zeearend en bewonder de zeehonden.

Friesland en Groningen

Een tuk tuk huren Lauwersoog is één van de leuke uitjes Nederland. Geschikt voor diverse gelegenheden. Een dagje toeren met je familie of vrienden. Een personeelsuitje, vriendinnendag, vrijgezellendag, jouw bruiloft of ander evenement. Door een tuk-tuk huren beleef je een dagje uit welke je niet snel vergeet, een echt leuk uitje.

Rijd met de TukTuk langs het nationaal park Lauwersmeer, het UNESCO werelderfgoed gebied de Waddenzee en bezoek het Dark Sky Park. Stop onderweg om de picknickmand te nuttigen. Ondertussen kan je vogels spotten en zeehonden kijken. Je kan ook met de tuktuk een lunch of diner nuttigen bij het restaurant de Gouden Stek.

Tuk tuk verhuur Lauwersoog

Tuk tuk verhuur Lauwersoog heeft maar liefst 14 voertuigen. De tuktuk is een driewielig motorrijtuig en heeft een capaciteit van maximaal 4 personen per tuktuk. Bij Tuk-tuk verhuur Lauwersoog kan je de voertuigen per stuk of met een grote groep huren. Je bent minimaal 21 jaar oud en in het bezit van een geldig rijbewijs voor tuktuk huren.

Je kan het driewielige voertuig voor een halve dag huren (4 uur), voor 5 uur of een hele dag. De voertuigen zijn voorzien van een ergonomisch ontwerp met een trendy stijl. Ieder voertuig van Tuk-Tuk Lauwersoog heeft een regenkap, welke je open en dicht kan doen. Je kan ook een tuktuk inschakelen voor jouw taxirit in de zogenoemde Tuxi.

Dagje uit

De Lauwersoog tuk tuk is voor jong en oud. Geniet in de buitenlucht, voel de zonnestralen op je gezicht en laat je haren in de wind wapperen. De gemotoriseerde voertuigen hebben de naam Tuktuk gekregen vanwege het geluid dat ze maken door de 2-tak motor. Het is een leuke en snelle manier voor een leuk dagje uit Groningen of Friesland.

Leuke uitjes Nederland heeft de tuk-tuk verhuur voor je uitgezocht voor een gezellige dag met je familie of vrienden. Na de tour met de tuktuk kan je de dag verder indelen met bijvoorbeeld zeevissen of maak een overtocht naar Schiermonnikoog. De auto parkeren doe je vervolgens bij de bewaakte Oog voor Stalling waar je de Schiermonnikoog boot pakt. Tuk-Tuk Lauwersoog is één van de leuke uitjes Nederland.

Bezoek nu

Tuk Tuk Lauwersoog
tuk tuk Lauwersoog Tuk Tuk Friesland