Chalet verhuur Lauwersoog

Chalet verhuur Lauwersoog

Chalet verhuur Lauwersoog

Voor chalet verhuur Lauwersoog kan je terecht bij LauwersmeerPlezier. Uniek gelegen tussen het Werelderfgoed Waddenzee en het Nationale Park Lauwersmeer. Kamperen met de camper of boek één van onze trekkershutten, boothuis of chalets. De verschillende soorten verblijven zijn voorzien van alle gemakken.

Het Lauwersmeer gebied is gelegen in het noordelijkste puntje van Friesland en is wonderschoon. Je kan hier urenlang wandelen en fietsen. Trek gekregen van alle inspanningen? Bezoek dan de nabijgelegen visrestaurants en proef de vers gevangen vis van de dag. Bovendien vertrekt vanaf Lauwersoog haven dagelijks de veerboot naar het Waddeneiland Schiermonnikoog. Ook één van de Leuke Uitjes Nederland.

Camperplaats LauwersmeerPlezier

Direct aan het Lauwersmeer ligt onze camperplaats LauwersmeerPlezier. Vanaf de camper plek heb je een wonderschoon uitzicht over het Lauwersmeer. De plekken zijn ruim ingericht, waardoor je in alle rust geniet van de voorbij varende jachten, zeilbootjes en vissersboten. Voor een kort of lang verblijf kan je terecht bij chalet verhuur Lauwersoog.

In totaal zijn er ruim 20 kampeer plaatsen bij LauwersmeerPlezier. Allen met een geweldig uitzicht op het meer en de jachthaven. Op loopafstand ligt onder andere de vishaven, de boot naar Schiermonnikoog, diverse restaurants, winkels, speeltuin en het strandje van Lauwersoog. Camperplaats LauwersmeerPlezier is voorzien van alle gemakken, zodat je geniet van een onbezorgd verblijf in Friesland.

Camping aan het Lauwersmeer

Verblijven op onze camping aan het Lauwersmeer is in één woord genieten. Wakker worden van het gefluit van de vogels en lekker buiten ontbijten. Het briesje van de zee geeft precies de verkoeling die je nodig hebt. Op onze camping draait het leven dan ook om genieten en niet om de tijd. Het enige waar je als gast van onze camping druk om hoeft te maken, is wat je deze dag gaat doen.

Een dagje Schiermonnikoog, zeevissen, wadlopen Lauwersoog, bij Pieterburen zeehonden kijken of een dagje uit naar Zoutkamp. De thuishaven van de grijze garnaal. Zodra de duisternis valt, wandel je vanaf de camping aan het Lauwersmeer naar het Dark Sky Park. Geniet bij helder weer van de prachtige sterrenhemel, de mooie natuur en de dieren geluiden om je heen. Verblijf in de nacht op onze camping in trekkershut, chalet, camper of boothuis LauwersmeerPlezier.

Trekkershut aan het water

Voor een kort verblijf in Friesland boek je bij chalet verhuur Lauwersoog een trekkershut aan het water. Leuke Uitjes Nederland heeft deze locatie uitgezocht voor een warm en bijzonder verblijf aan het Lauwersmeer. De trekkershutten, ook wel slaaphuisjes genoemd, zijn geschikt voor twee personen.

De waterhuisjes zijn erg gezellig ingericht met twee eenpersoonsbedden en een tafel met twee stoelen. Naast de trekkershut Lauwersoog ligt de gezamenlijke huiskamer, keuken en terras. Een echte ontmoetingsplek voor mede-reisgenoten. De douches en toiletten zijn in de nabijgelegen loods aanwezig. Op het terrein van chalet verhuur Lauwersoog is overal wifi aanwezig.

Boek nu

een Chalet Lauwersoog
Chalet verhuur Lauwersoog