ms tender party boot visboot noordzee waddenzee zeehonden kijken vogels spotten ankervissen feest op boot partyschip trouwen op schip IJsselmeer kabeljauw vissen makreel vissen 10

Party boot

Party boot

Een party boot huren voor een speciale gelegenheid, zoals een familie uitje of een personeelsfeest. Huur een party boot voor een drijvend feest op de Nederlandse wateren. Een partyboot huren is geschikt voor diverse feesten en events. 

Of je nu een party wilt geven in Amsterdam, Rotterdam, Groningen of Vlissingen met een partyboot heb je altijd een unieke locatie. Leuke uitjes Nederland geeft je dit idee mee voor als je een bijzonder event wilt organiseren. Een Gouden huwelijk, een personeelsfeest of misschien wel jullie trouwfeest. 

Partyboot huren

Door een partyboot huren ben je verzekerd dat jouw gasten een waanzinnige boottocht én event beleven. Nederland is omgeven met water, meren en de Noordzee. Huur bijvoorbeeld een partyboot voor een vaart over de Waddenzee. Vaar langs de Waddeneilanden, geniet van het weidse uitzicht, de vogels en natuurlijk van het fantastische feest. 

Een partyschip heeft alle ingrediënten voor een spetterende party! Denk daarbij een scheepskombuis, audio geluid, dansvloer, professioneel personeel en eventueel ook slaapplekken mocht je een meerdaags feest willen geven. Zoals een familie weekend op het IJsselmeer. De mogelijkheden met een partyboot huren zijn groot. Voor een verfrissende einde van het feest is een ijskar huren wellicht ook een leuk idee. 

Grote boot huren

Leuke uitjes Nederland heeft een bijzonder schip gespot. Er zijn nog maar een paar van dit soort visschepen in Nederland te vinden. We hebben het dan over een grote boot huren, het nostalgische schip MS Tender. Dit motorschip vaart dagelijks uit voor een dag of middag zeevissen Lauwersoog, makreel vissen Zeeland of wrakvissen in de Waddenzee. 

Het schip is uitgerust met de modernste apparatuur en wordt dan ook naast de sportvisserij voor andere doeleinden gebruikt. Zoals voor een rondvaart of een zeehonden tocht. De MS Tender kan je in zijn geheel afhuren voor een waanzinnig feest, een familie uitje, een personeelsfeest of zelfs als trouwlocatie. Uiteraard ook voor de sportvisserij. 

Evenementen schip

Op een evenementen schip geef je de meest uiteenlopende party’s. Een feest vieren op een boot is totaal iets anders. Daarom geeft leuke uitjes Nederland je dit mee als een leuk idee. Geef een eigen feest op een bijzondere boot waarbij je de MS Tender afhuurt. Voor een hele dag of een weekend. Vraag bij MS Tender na wat de mogelijkheden zijn van een feest op boot geven. Ben je op zoek naar een unieke trouwlocatie? Denk dan eens na over trouwen op een schip. 

De thuishaven van het evenementen schip MS Tender is Lauwersoog, maar je kan ook op andere locaties de party boot afhuren. Vertrek je vanaf Lauwersoog? Dan kunnen de gasten de auto parkeren in de bewaakte parkeer garage Oog voor Stalling. Deze is vlakbij de Schiermonnikoog boot gelegen. Leuke uitjes Nederland heeft meer leuke dagjes uit, zoals een dagje Schiermonnikoog, Pieterburen zeehonden kijken of ga eilandhoppen. 

Bezoek nu

MS Tender
ms tender party boot visboot noordzee waddenzee zeehonden kijken vogels spotten ankervissen feest op boot partyschip trouwen op schip IJsselmeer kabeljauw vissen makreel vissen 10