Wandelen Lauwersoog

Hotel Lauwersoog

Hotel Lauwersoog

Boek een hotel Lauwersoog en ontdek hoe wonderschoon de natuur in deze regio is. De kust in het noorden van Nederland is een bijzondere plek met de beroemde zandbanken, slikken en wonderschone natuurgebieden. In 2009 werd de Waddenzee in zijn geheel zelfs uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. 

Of je nu op zoek bent naar een dagje uit, een ontspannen vakantie op de camping, een verblijf B&B Lauwersoog of een overnachting in een vuurtoren in Harlingen. Je geniet nog meer van jouw bezoek aan deze mooie regio in een bijzondere accommodatie met evenveel karakter als de kust en Waddeneilanden zelf. Bekijk de leuke uitjes Nederland in de omgeving van Lauwersoog.

Overnachten in Lauwersoog

Overnachten in Lauwersoog kan in een luxe hotel, een bed & breakfast of op de camping. De eco-camping Lauwersoog is een heerlijke plek voor als je op zoek bent naar een ontspannen kampeer vakantie in een idyllische omgeving. Op het eco kampeer terrein is jouw tent omringd door fruitbomen en groentetuintjes. Je wordt gewekt door de fluitende vogels. Er is zelfs een meditatieruimte beschikbaar voor de gasten.

Een andere leuke camping is Lauwersmeer Plezier en is voorzien van alle gemakken. De camping is uniek gelegen tussen het Werelderfgoed Waddenzee en het Nationaal Park Lauwersmeer. Overnachten op deze camping Lauwersoog in één van de trekkershutten. Als laatste tip, laat je verrassen door Hotel de Marne.

Goedkope hotels Lauwersoog

Rond het Nationaal Park Lauwersmeer vind je tientallen overnachting mogelijkheden. Zoals goedkope hotels Lauwersoog, pensions, B&B Lauwersoog, bungalowparken en campings. De mogelijkheden variëren van eenvoudig tot luxe. Ook zijn er hotels te vinden waar je de hond mee kan nemen. Ben je met de boot? Leg dan aan in jachthaven Noordergat in Lauwersoog, 300 meter verwijderd van de Robbengatsluis. 

Deze jachthaven heeft een unieke en historische plek aan het Lauwersmeer. Vanaf hier maak je een vaartocht naar Groningen of naar de Friese meren. Kies voor overnachten in Lauwersoog en bekijk de bezienswaardigheden. Een echte aanrader van leuke uitjes Nederland is een bezoek aan het Dark Sky Park Lauwersmeer. Alsmede zeevissen op de Noordzee, vogels spotten, wrakvissen en de imposante zeesluizen in Dokkumer Nieuwe Zijlen.

Tuk Tuk Lauwersoog

Als je een hotel Lauwersoog verblijft is een aanrader van leuke uitjes Nederland om de omgeving te verkennen in een stoere tuk tuk. Maak met Tuk Tuk Lauwersoog een rondrit langs de mooiste dorpen en bezienswaardigheden. Bezoek de idyllische vissersdorpjes, bekijk de havenstad Harlingen en breng een bezoek aan Houwerzijl theefabriek. Rijd met de tuk tuk ook zeker door bij Dokkum, bekend van de Elfstedentocht en tevens de stad waar in het jaar 754 Bonifatius is vermoord. 

Huur een tuk tuk Lauwersoog voor het hele gezin en verken de omgeving. Veilig je auto parkeren doe je achter de tuk tuk verhuur bij de beveiligde parking van Oog voor Stalling. Vanaf hier is het slechts 10 minuten lopen naar de Schiermonnikoog boot. Ook leuk is een dagje Schiermonnikoog. Er is zoveel te doen via leuke uitjes Nederland en dus maar goed dat je blijft overnachten in een hotel Lauwersoog.

Bezoek nu

Tuk Tuk Lauwersoog
Chaletverhuur Hotel Lauwersoog