Parkeren Lauwersoog parkeren Schiermonnikoog boot auto motoren boten kort parkeren parkeren garage

Parkeren Lauwersoog

Parkeren Lauwersoog

Parkeren Lauwersoog op een veilige en bewaakte parking is absoluut mogelijk. Leuke uitjes Nederland beveelt je het bewaakte parkeerterrein Oog voor Stalling aan. Deze is centraal gelegen in Lauwersoog haven. Vanaf het parkeerterrein kan je lopend naar de Lauwersoog Schiermonnikoog veerboot en het mooie Nationaal Park Lauwersmeer.

Bij het parkeerterrein kan je zowel overdekt als niet overdekt parkeren. In het hoogseizoen of met feestdagen is het aan te raden om van te voren een parkeerplaats te reserveren. Je kan met gerust hart je auto of motor parkeren, want het parkeerterrein wordt 24 uur per dag bewaakt. En dat 7 dagen in de week. 

Boot Schiermonnikoog 

Voor een dagje uit Waddeneiland neem je de boot Schiermonnikoog vanuit de haven Lauwersoog. Aangezien het eiland autoluw is dien je jouw voertuig achter te laten op het vaste land. Je wilt natuurlijk dat jouw motor, camper of auto veilig staat. Je bent immers een hele dag weg. 

Leuke uitjes Nederland beveelt je dan ook het bewaakte parkeerterrein Lauwersoog haven. Vanaf de parking Oog voor Stalling is het slechts 3 minuten lopen naar het vertrekpunt van de Schiermonnikoog boot. Vanaf hier maak je de overtocht en kan je volop genieten van het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog. Zonder je zorgen te maken of de auto wel veilig staat. 

Parkeren Lauwersoog veerboot

Voor parkeren Lauwersoog veerboot kan je het beste een parkeerplaats van te voren reserveren. Je weet immer dat je een dagje naar Schiermonnikoog gaat. Wellicht blijf je een paar dagen overnachten Lauwersoog. Ook daarvoor kan je het beste je auto parkeren in de bewaakte parkeer garage in de haven. Al vanaf 1,80 per dag. Hoe langer je parkeert hoe goedkoper het tarief is.

De parking is 24/7 geopend, bewaakt en zowel geschikt voor kort parkeren als lang parkeren. Kom je bijvoorbeeld vaker in deze omgeving vakantie vieren en neem je de boot of caravan mee? Vanaf nu hoef je niet meer te slepen met deze voertuigen. Het overdekt parkeren garage biedt namelijk ook plek voor boot stallen, sloep stallen, camper stalling en caravan stalling. 

Parkeren Lauwersoog veerhaven

Parkeren Lauwersoog veerhaven is veilig, goedkoop en overdekt parkeren. De parking is centraal gelegen in de haven Lauwersoog. Vanaf hier kan je alle kanten op. Je kan de boot Schiermonnikoog pakken, een dagje wadlopen Lauwersoog, fietsen door het Nationaal park Lauwersmeer en natuurlijk ’s avonds het Dark Sky park Lauwersmeer bezoeken. 

Wil je op een andere leuke manier de omgeving zien? Huur dan een keer een tuk tuk. De tuk tuk verhuur maatschappij, Tuk Tuk Lauwersoog, is gelegen voor het parkeerterrein van Oog voor Stalling. Tuk met het voertuig door de natuur, bezoek de steden Dokkum en Sneek en stop onderweg bij de ambachtelijke Eenrum mosterdmakerij. Boek de tuk tuk Friesland via leuke uitjes Nederland. 

Bezoek nu

Oog voor stalling
Parkeren Lauwersoog parkeren Schiermonnikoog boot auto motoren boten kort parkeren parkeren garage