BinnenInn Bed and Breakfast

Familiehuis BinnenInn

Familiehuis BinnenInn

Bij familiehuis BinnenInn verblijven jullie in een voormalige school in Friesland. Een buitengewone vakantie in Nederland met gezin of een vriendenweekend vier je dan ook bij BinnenInn Metslawier Friesland. Dit unieke dorp is gelegen tussen Dokkum en de Waddenzee, waardoor er genoeg te beleven is.  

Vroeger werd in het gebouw van familiehuis BinnenInn lesgegeven aan de leerlingen van de Art Deco Landbouwschool. Vandaag de dag wordt hier volop vakantie gevierd met het hele gezin of met vrienden. De accommodaties variëren van een 12 persoons familiehuis tot een 24 persoon groepsaccommodatie. Ook zijn er appartement voor 4 tot 6 personen welke gelegen zijn rondom de schitterende binnentuin.

Vakantie in Nederland met gezin

Op vakantie in Nederland met gezin vier je in Friesland. Bezoek een Waddeneiland, de oude vestingstad Dokkum of huur een tuk tuk. Stop bij het Lauwersmeer waar jullie genieten van de prachtige natuur en neem een verfrissende duik in het water. Maak kennis met het waddengebied door te gaan wadlopen.

Sta tot jullie knieën in het slik en passeer geulen waarbij het water tot jullie middel staat. Misschien spotten jullie onderweg nog zeehonden. Overnacht in het familiehuis BinnenInn BuitenUit Metslawier. Op vakantie in een oude omgebouwde school, waar de kinderen dit keer geen huiswerk hoeven te maken. Een kidsproof weekendje weg met ouders, opa en oma. Bezoek de boerderijdieren en klim naar de boomhut.

Groepsaccommodatie Friesland

Zijn jullie op zoek naar een unieke groepsaccommodatie Friesland? Dan kunnen jullie zeker terecht bij BinnenInn Metslawier Friesland. De familiehuizen zijn gebouwd in de oude voormalige christelijke landbouwschool van 1927. Organiseren jullie een familieweekend of vriendenweekend in Friesland? Boek dan het familiehuis BinnenInn in Art Deco stijl voor 12 personen. Met een grote vriendengroep reserveren kunnen jullie terecht bij de vijf vintage appartementen. Deze bieden plek aan maximaal 24 personen. 

In Friesland is genoeg te ondernemen voor jong en oud. Bezoek een dagje Schiermonnikoog en maak een nachtwandeling door het Dark Sky Park. Ver weg van kunstmatige lichtbronnen is het hier in de nacht zo donker dat je juist alles ziet en hoort. Ervaar de heldere sterrenhemel en de duisternis van de natuur in het Dark Sky Park Lauwersmeer.

Vakantie met kinderen

Op vakantie met kinderen in Nederland. Leuke Uitjes Nederland heeft de ideale groepsaccommodatie Friesland gevonden, namelijk BinnenInn Bed and Breakfast in Mitselwier. Een kidsproof B&B gelegen in het noordelijkste puntje van Friesland. BinnenInn is namelijk gemaakt voor kinderen. Er is een ruime keuze aan speelgoed te vinden, een groot schoolplein, vuurton, skelters, kinderboeken, fietsjes en niet te vergeten de boerderijdieren.

Een originele vakantie in een school, waar de kinderen een paar lessen volgen. Namelijk de vakken niks doen, genieten, samenzijn, loslaten en vakantie. Een ideale locatie voor een familieweekend, maar ook voor een vakantie met een vriendengroep. De verblijven bij BinnenInn Mitselwier Friesland zijn stuk voor stuk uniek ingericht. Ontdek het zelf en boek een groepsaccommodatie Friesland bij BinnenInn.

Boek nu

Familiehuis BinnenInn