parkeren Lauwersoog Schiermonnikoog boot 2 auto parkeren lang parkeren winterstalling motor winterstalling auto overdekt parkeren

Lang parkeren

Lang parkeren

Auto parkeren wordt steeds duurder en vooral in steden betaal je soms torenhoge tarieven voor lang parkeren. Niet alleen het betalen van te hoge tarieven is zonde van je geld, maar het is vaak ook overbodig. Bovendien wil je dat jouw voertuig veilig staat, zeker als je veel goed moet betalen om te parkeren.

In veel gevallen is het namelijk heel goed mogelijk om een parking te vinden waar je goedkoop parkeren kan. Leuke uitjes Nederland heeft een aantal tips om te voorkomen dat je teveel betaald aan lang parkeren tijdens jouw dagje uit Friesland. Gebruik bijvoorbeeld een parkeer app, parkeer niet op het eigen terrein van de attractie, parkeer buiten de stad en maak gebruik van een P+R parking. 

P+R parkeren

Door P+R parkeren bepaar je op de parkeerkosten tijdens jouw dagje uit. Een P+R parking vind je vrijwel bij alle steden in Nederland. Bijvoorbeeld als je een dagje uit Groningen wilt beleven, kan je gratis parkeren Groningen P+R. Vanaf de P+R parking reis je verder met het openbaar vervoer naar één van de leuke uitjes Nederland, zoals de Houwerzijl theefabriek. 

Indien je de auto of ander voertuig op P+R parkeren hebt staan, kan je vaak tegen een gereduceerd tarief met het OV reizen. In sommige gevallen is het openbaar vervoer vanaf het parkeerterrein naar het centrum van de stad zelfs gratis. Door van te voren de regels voor het P+R parkeren uit te zoeken, weet je precies aan welke voorwaarden je moet voldoen voor het gereduceerde OV-tarief.

Schiermonnikoog boot parkeren

Schiermonnikoog boot parkeren is een goed voorbeeld van waar je goedkoop lang parkeren kan. Het eiland is autoluw, wat betekent dat je het voertuig op het vaste land moet parkeren. En dat is mogelijk dichtbij de Schiermonnikoog boot. Je wilt namelijk graag bij de veerdienst Schiermonnikoog parkeren, maar niet te veel betalen. Goedkoop parkeren Schiermonnikoog Lauwersoog doe je bij Oog voor Stalling. 

Je kan van te voren een plek binnen of buiten reserveren. Zodra je met de auto aankomt weet je zeker dat je goedkoop parkeren kan en ook nog eens veilig. De parking Oog voor Stalling is namelijk 24 uur bewaakt. Leuke uitjes Nederland beveelt deze parking ook aan voor zowel lang als kort parkeren. Het is slechts 10 minuten lopen naar de boot Schiermonnikoog. 

Goedkope stalling auto

Een goedkope stalling auto is zeker aantrekkelijk als je voor een langere periode je voertuig wilt stallen. Je hebt bijvoorbeeld een old-timer. Deze gebruik je alleen in het mooie zomerseizoen. Heerlijk toeren over de Nederlandse wegen en genieten van de natuur om je heen.

In de wintermaanden kan je de klassieker parkeren bij een goedkope stalling auto. Zoals auto parkeren Lauwersoog veerboot bij Oog voor Stalling. Bij overdekt parkeren Oog voor Stalling kan je een jaarabonnement nemen voor de stalling van je auto. Een bewaakt terrein om je auto te stallen tegen een aantrekkelijk tarief. 

Bezoek nu

Oog voor stalling
parkeren Lauwersoog Schiermonnikoog boot 2 auto parkeren lang parkeren winterstalling motor winterstalling auto overdekt parkeren