ms tender party boot visboot noordzee waddenzee zeehonden kijken vogels spotten ankervissen feest op boot partyschip trouwen op schip IJsselmeer kabeljauw vissen makreel vissen 10

Feest op boot

Feest op boot

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een evenement? Denk dan eens na om een feest op boot te geven. Geef je gasten een onvergetelijke ervaring en laat jouw evenement verzorgen door een van de partyschepen die je in Nederland kan huren. Leuke uitjes Nederland is ervan overtuigd dat jouw feest op een boot niet meer stuk kan. 

Er zit altijd wel een schip tussen waar je jouw party op het water kan geven. Van kleine groepen tot een paar honderd man. Denk bijvoorbeeld aan een personeelsuitje, een familie weekend inclusief overnachting, trouwen op schip of een zakelijk evenement. Deins over het water, geniet van het mooie uitzicht vanaf het dek en geniet van de party.

Feest geven op een boot

Een feest geven op een boot, dan kies je voor een bijzondere locatie. Nederland is een waterland, dus waarom niet een partyschip huren voor jouw vrijgezellenfeest, trouwfeest of event. Met een party boot kan je letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Van een groot schip voor grote partijen tot een kleiner bootje voor een intiemere gelegenheid. 

Vaar over de Waddenzee, de Noordzee of door het Hollandse polderschap van het Groene Hart. Een partyschip is geschikt voor feesten, partijen, diners en een bedrijfsevent voor een paar honderd man. Je kan zelfs trouwen op een schip. Aan boord zijn talloze culinaire mogelijkheden. Van een BBQ tot een vijf-gangen diner. 

Feest vieren op een boot 

Feest vieren op een boot is leuk, bijzonder en totaal iets anders. Daarom heeft leuke uitjes Nederland dit idee voor je geopperd. Heb je iets te vieren? Je 50ste verjaardag, een jubileum, een gouden huwelijk of bestaat je bedrijf 10 jaar? Organiseer een feestje op een schip en je bent verzekerd van succes. 

Op diverse locatie is Nederland kan je een feestboot huren. Overleg met de verhuurder je wensen en eisen en kijk wat de mogelijkheden zijn voor feest vieren op een boot. Wil je op de dag varen en ’s avonds voor anker of wil je juist een avond feest geven? Alles is mogelijk met een feestboot huren. 

Lauwersoog boot

Huur de Lauwersoog boot voor een feest. Het nostalgische schip MS Tender is een sportvissersboot. Combineer een dag zeevissen, wrakvissen of makreel vissen met een waanzinnig feest aan boord. Het schip is uitgerust met de modernste apparatuur en wordt dan ook naast de sportvisserij voor andere doeleinden gebruikt. Zoals een rondvaart Waddenzee of een zeehonden tocht. 

Parkeren Lauwersoog boot doe je bij de veilige en bewaakte parkeer garage van Oog voor Stalling. Je hebt hier zowel overdekte als buiten parkeerplaatsen. De parking is gelegen vlakbij de Schiermonnikoog boot. Leuke uitjes Nederland geeft je deze tip mee voor een dagje Schiermonnikoog. Dit eiland is namelijk autoluw, dus auto parkeren doe je in Lauwersoog haven. 

Bezoek nu

MS Tender
ms tender party boot visboot noordzee waddenzee zeehonden kijken vogels spotten ankervissen feest op boot partyschip trouwen op schip IJsselmeer kabeljauw vissen makreel vissen 10