zeevissen ms tender Noordzee Waddenzee

Zeevissen

Zeevissen

Leuke uitjes Nederland heeft voor jou een dagje zeevissen geselecteerd. Stap aan boord van het machtige motorschip de MS Tender en maak vervolgens een vistoer om nooit te vergeten. Ervaring is overigens niet nodig bij het zeevissen. Jong en oud kunnen deelnemen aan deze gezonde en sportieve activiteit. De ervaren bemanning helpt je tevens bij het sportvissen op makreel of kabeljauw. 

Zeevissen is geschikt voor iedereen. Voor de ervaren zeevisser en onervaren visser. Er is niets mooiers dan heerlijk op het water vertoeven en ondertussen een hengel uit te gooien. Op zoek naar makreel, kabeljauw of een andere zeevis. Onderweg zie je ontelbaar veel zeevogels, zeehonden op de zandbanken en met een beetje geluk spot je ook een bruinvis. Geniet van een dag vissen op zee. 

Dagje zeevissen goedkoop

Een dagje zeevissen goedkoop voor groepen of individuele boeking. Zee vissen is voor iedereen weggelegd. Voor de enthousiaste beginneling die nog nooit een hengel heeft aangeraakt tot de ervaren sportvisser. Op het schip MS Tender is plek voor maar liefst 75 personen. Je kan op het sportvisserij schip per persoon een plek reserveren, maar ook als groep. 

Leuk voor als je met vrienden eens iets anders wilt doen via leuke uitjes Nederland. Tijdens het dagje vissen wacht in de gezellige kombuis van het schip een nostalgische scheepsbar op jou. Je kan de auto lang parkeren bij Oog voor Stalling. Ook een ideale parking voor de Schiermonnikoog boot, wanneer je een dagje naar Schiermonnikoog wilt. 

Zeevissen Lauwersoog

Iedere vistour voor het zeevissen Lauwersoog start vanuit Lauwersoog Haven. Zee-vissen Lauwersoog is één van de leuke uitjes Nederland welke je niet wilt missen. Later in het najaar vaart het schip vanuit de haven van Vlissingen uit voor het sportvissen op de Westerschelde. De MS Tender vaart geregeld uit voor een bijzondere vistour. Zoals wrakvisssen en ankervissen Westerschelde. 

De vistour Lauwersoog kan je boeken voor een dagdeel of een hele dag. Ook organiseert de MS Tender meerdaagse vistochten waarbij je overnacht op het nostalgische schip. Als je zeevissen boekt bij de MS tender, dan wil je naast het dagje sportvissen wellicht ook met z’n allen Tukken bij Tuk Tuk Lauwersoog. Huur een tuk tuk en geniet in Friesland en Groningen. Maak er een prachtig weekend ervan.

Zeevissen Noordzee

Iedere dag organiseert sportvisserij MS Tender een vistoer zeevissen Noordzee. Op de Noordzee kan je namelijk volop makreel en kabeljauw vissen, alsmede wijting en andere zee vissen vangen. Vissen op de Noordzee is een avontuur wat je een keer meegemaakt moet hebben. Als groep ontvang je ook nog eens een aantrekkelijke korting. Boek gelijk een all-in arrangement. 

Het eerste uur van de vistoer vaar je over de Waddenzee tussen de Waddeneilanden door naar de Noordzee. Onderweg kan je veel vogels kijken, zoals de Jan van Gent. Ook kom je zeehonden tegen die op de zandbanken uitrusten en met een beetje geluk zie je ook nog een witsnuitdolfijn of bruinvis. Zee vissen is één van de leuke uitjes Nederland. 

Bezoek nu

MS Tender
zeevissen