ms tender party boot visboot noordzee waddenzee zeehonden kijken vogels spotten ankervissen feest op boot partyschip trouwen op schip IJsselmeer kabeljauw vissen makreel vissen 8

Kabeljauw vissen

Kabeljauw vissen

Een dagje kabeljauw vissen is een mooie en bijzondere ervaring. Leuke uitjes Nederland heeft dit dagje uit geselecteerd voor het hele gezin. Bij kabeljauw vissen maakt het namelijk niet of je een ervaren visser bent of een beginneling. Een dag zeevissen is daarom voor alle leeftijden.

Het personeel aan boord legt je graag uit hoe je de zeevissen vangt. En anders zijn er altijd wel fanatieke sportvissers aan boord die je graag hun kunsten laten zien. Geniet een dag op een groot schip waarvan de kapitein precies weet waar de grote scholen vis zwemmen. 

Kabeljauw vissen op zee

Vrijwel het hele jaar kan je kabeljauw vissen op zee. In de zomerperiode is het de tijd voor makreel vissen. Uiteraard als je een dagje vissen gaat, kom je ook andere zeevissen tegen. Ben je geen visser, maar wil je wel mee op de boot? Geen probleem, het is namelijk ook heerlijk vertoeven op het bovendek. Droog, warm en wegdromen over de zee. 

De luchten, het uitzicht, de rust en frisse lucht doet iedereen goed bij een dagje vissen op zee. De kabeljauw-vissen die je vangt mag je overigens ook meenemen. Niets is zo lekker als een eigen gevangen visje thuis bereiden en opeten. 

Vissen op zeevis

Vissen op zeevis via leuke uitjes Nederland. Wij hebben het sportvisserij schip de MS Tender voor je uitgekozen voor een dag vissen op zeevis. Dit kan makreel vissen, kabeljauw vissen of andere zeevissen zijn. Kabeljauw-visserij voor de sport is populair in Nederland. 

Dagelijks vaart de MS Tender vanuit de haven Lauwersoog uit voor een ochtend, middag of hele dag zeevissen. Wil je nog meer sportvissen? Boek dan een speciale meerdaagse reis op de MS Tender. Zoals een vistoer naar de Doggersbank, Monkeybank of Helgoland. Ook wordt er geregeld een dagje vissen Vlissingen of ankervissen Westerschelde georganiseerd. 

Kabeljauw vissen Lauwersoog

De MS Tender vaart in het seizoen iedere dag uit voor kabeljauw vissen Lauwersoog. Je kan een plek op het schip reserveren per persoon of als groep. Geef je een personeelsfeest of zoek je een party boot? Denk er eens over na om het hele schip af te huren. Alles is mogelijk bij de MS Tender Lauwersoog. 

Zeevissen Lauwersoog of zeevissen Noordzee is een beleving. Onderweg kom je ontelbaar veel vogels tegen. De MS Tender is gelegen in Lauwersoog haven, vlakbij de Schiermonnikoog boot. Tip van leuke uitjes Nederland voor parkeren Lauwersoog. Parkeer je voertuig bij de veilige parking van Oog voor Stalling, welke vlakbij de haven Lauwersoog gelegen is.

Bezoek nu

MS Tender
ms tender party boot visboot noordzee waddenzee zeehonden kijken vogels spotten ankervissen feest op boot partyschip trouwen op schip IJsselmeer kabeljauw vissen makreel vissen 8