zeevissen ms tender Noordzee Waddenzee

Noordzee

Noordzee

Wandelen, fietsen en uitwaaien aan de Nederlandse kust van de Noordzee. Op onze lange Nederlandse stranden voel jij je even één met de wilde zee, de wind die door je haren waait en het zand wat door je tenen gaat. Geniet van een dagje strand Noordzee, de duinen en de lange zandstranden. 

Bezoek bijvoorbeeld het 13 kilometer lange strand van Noordwijk, welke al tientallen keren de prijs heeft gewonnen van schoonste strand van Nederland. Een bruisend badplaats, maar anderzijds ook een hagelwit strand. Het ruige duinlandschap en de bossen in de omgeving maken het plaatje compleet voor Noordwijk aan Zee.

Stranden Noordzee

In de zomer is het heerlijk om een frisse duik te nemen in de zee. Ieder jaar trekken de stranden Noordzee vele bezoekers. Zoals het 11 kilometer lange Haagse strand van Kijkduin, welke naast het bekende Scheveningse strand ligt. Bezoek het populaire strand Bloemendaal aan Zee welke wordt omgeven door het mooie natuurgebied De Kennemer Duinen. 

De stranden in Nederland zijn lang en breed. Eén van de breedste stranden van Europa ligt in Schiermonnikoog. Het Noordzeestrand is reusachtig en op het breedste punt zelfs 1 km breed. Vanaf Lauwersoog haven neem je de Schiermonnikoog boot. Het eiland is autoluw, parkeer je voertuig daarom bij de bewaakte parking van Oog voor Stalling Lauwersoog. Een dagje Schiermonnikoog is ook een aanrader van leuke uitjes Nederland. 

Zeevissen Noordzee

Naast dat je heerlijk geniet van de stranden Noordzee, is er nog meer te beleven op het water van de Noordzee. Leuke uitjes Nederland heeft een dag of weekend zeevissen Noordzee voor je uitgezocht. Stap aan boord van het nostalgische schip MS Tender en ervaar wat sportvissen inhoudt. 

Vertrek vanaf de thuishaven van de MS Tender Lauwersoog. Het eerste uur van de vistoer vaar je over de Waddenzee tussen de eilanden door naar de Noordzee. Bij het zeevissen Noordzee vis je voornamelijk op makreel en wijting, maar ook op andere vissen. De MS Tender vaart dagelijks uit voor het zeevissen Lauwersoog. 

Zeevissen kabeljauw Noordzee

Het hele jaar door is er de mogelijkheid op zeevissen kabeljauw Noordzee. Voor de sportvisser vaart de MS Tender vanaf mei tot eind september voornamelijk uit voor makreel vissen. Het prachtige schip biedt plek aan maar liefst 75 personen. Je kan het schip ook afhuren voor grote groepen en zelfs trouwen op schip MS Tender.

De MS Tender is een van de weinige schepen in Nederland die nog zeevissen Noordzee tochten aanbiedt. Daarom heeft leuke uitjes Nederland het zeevissen en kabeljauw vissen voor je uitgezocht. Heb je nog nooit gevist op zee? Dat is geen probleem, want het personeel legt je graag uit hoe het zeevissen in zijn werk gaat. 

Bezoek nu

MS Tender
zeevissen ms tender Noordzee Waddenzee