Friesland tour dagje uit friesland fietsen naar het strand. Lauwersoog strand Fietsverhuur Schiermonnikoog

Fietsverhuur schiermonnikoog

Fietsverhuur Schiermonnikoog

Als je een dagje op de fiets het eiland Schiermonnikoog wilt verkennen raad leuke uitjes Nederland je aan om een fiets te reserveren bij fietsverhuur Schiermonnikoog. Doordat Schiermonnikoog een autoluw eiland is, moeten de gasten de auto parkeren Lauwersoog. Op het eiland kan jij je eenvoudig en snel verplaatsen op de fiets. Bovendien is fietsen op Schiermonnikoog heerlijk en ook nog gezond.

Ontdek de mooiste plekken van het eiland en geniet van natuur, de rust en de vogels die om je heen vliegen. Met een beetje geluk schijnt de zon en kan je buiten op het terras eten. Bij fietsverhuur Schiermonnikoog huur je verschillende soorten fietsen. Van elektrische fietsen tot kindertandems en honden karren.

Fietsen huren op Schiermonnikoog 

Fietsen huren op Schiermonnikoog kan je direct doen bij aankomst van de Schiermonnikoog boot. Ook kan je in het dorp op meerdere plekken fietsen huren. Fietsverhuur Schiermonnikoog heeft een groot assortiment fietsen voor volwassenen en kinderen. Zowel fietsen van Sparta en Gazelle en andere merken. Dagje fietsen op Schiermonnikoog.

Naast de gewone fietsen kan je ook kiezen voor een ander soort fiets, zoals een elektrische fiets, bakfiets, kindertandem huren, normale tandem en hondenkarren. Met een elektrische fiets is het helemaal eenvoudig om het eiland rond te fietsen. Om teleurstelling te voorkomen, raad leuke uitjes Nederland je aan om de fietsen van te voren te boeken. 

Dagje Schiermonnikoog 

Een dagje Schiermonnikoog is heerlijk om al fietsend door te brengen. Rijd over de knisperende schelpenpaden, door de bossen van het eiland, de duinen en natuurlijk de polder. Maak hier een stop voor vogels spotten en te genieten van de rust. Op het eiland zijn meerdere fietsroutes uitgestippeld, volg gewoon de bordje langs de zijkant van de weg. 

Maak er een lang weekend van en huur bij Tuk Tuk Lauwersoog een driewielig voertuig. Maak vervolgens een Groningen tour, ga wadlopen Lauwersoog of eilandhoppen op de Waddeneilanden. Vind meer ideeën voor een weekend of dagje Schiermonnikoog en omgeving op leuke uitjes Nederland. 

Parkeren Lauwersoog

Voordat je de overtocht maakt naar het eiland kan je vlakbij de Schiermonnikoog boot je auto parkeren Lauwersoog. De bewaakte e parkeerplaats Oog voor Stalling heeft plekken buiten en binnen en is gelegen in de haven Lauwersoog. Vanaf de parkeerplek is het slechts 10 minuten lopen naar de Lauwersoog Schiermonnikoog veerboot.

Kom je vaker in het noorden van het land met bijvoorbeeld een boot of caravan? Dan kan je bij parkeren Lauwersoog ook een plek reserveren voor een langere periode. Zowel voor caravan stalling als auto parkeren. Het hele jaar door staat jouw voertuig veilig en overdekt. Leuke uitjes Nederland beveelt deze parking zeker aan. 

Bezoek nu

Oog voor stalling
Friesland tour dagje uit friesland fietsen naar het strand. Lauwersoog strand Fietsverhuur Schiermonnikoog