Camping Lauwersoog kamperen in Freisland

Lauwersoog camping

Lauwersoog camping

Verblijven op een Lauwersoog camping is in één woord genieten. Wakker worden van het gefluit van de vogels, buiten ontbijten, heerlijk met je voeten in het gras en geniet ondertussen van het verkoelende briesje van de zee. Dat is het gevoel als je op een Lauwersoog camping verblijft. Op de camping draait het leven om genieten en niet om tijd. 

Geen zorgen of de kinderen op tijd op de voetbaltraining of muziekles zijn. Geen tijdsbesef, alleen maar zorgen over wat je die dag gaat ondernemen. Want in Lauwersoog is voldoende te beleven, voor jong en oud. Volg de tips op van leuke uitjes Nederland. Zoals een dagje Schiermonnikoog, zeevissen, zeehonden kijken, Dark Sky park, wadlopen Lauwersoog en geniet van het Lauwersoog strand. 

Camping Lauwersoog

Camping Lauwersoog zoeken, reserveren en vakantie vieren. Lauwersoog heeft een aantal campings waar je heerlijk kunt verblijven. Zoals de camping It Dreamlan welke midden in de natuur ligt. Deze natuurcamping ligt vlakbij het Nationaal Park Lauwersmeer en Werelderfgoed de Waddenzee. De camping Lauwersoog beschikt over 25 ruimte plekken voor tenten, caravans, campers of vouwwagens. 

Je kan ook kiezen voor de groter gezinscamping. Huur een chalet of zet je tent op bij Siblu camping Lauwersoog, welke direct aan het Lauwersmeer is gelegen. Laat je verwennen bij het à la carte restaurant welke gebruikmaken van verse producten uit de Waddenregio. Geniet ondertussen van het fantastische uitzicht. Een echte leuke uitjes Nederland aanrader.

Camping Lauwersoog Lauwersoogmeer

Camping Lauwersoog Lauwersoogmeer ligt ideaal voor actieve vakantiegangers, natuurliefhebbers en vogelaars die een rondje Lauwersmeergebied willen doen. Dit kan per auto, maar leuker is om dit te doen op de fiets of huur een tuk tuk. Het driewielige motorvoertuig kan je huren bij Tuk Tuk Lauwersoog. Er is plek voor 4 personen per tuk. 

Rijd langs de diverse natuurgebieden van Staatsbosbeheer. Geregeld kom je een kijkhut tegen waar je vele water vogels spotten kan. Het hele jaar door kan je vogels kijken. Diverse soorten eenden, ganzen, zwanen, de vele soorten strand- en steltlopertjes en als je geluk hebt een porseleinhoen, roerdomp, ijsvogel of visarend.

Stalling caravan Friesland

Een stalling caravan Friesland kan je boeken bij de bewaakte Oog voor Stalling in Lauwersoog. Je kan hier je auto parkeren of camper parkeren voor 1 dag, meerdere dagen of het gehele jaar. Ook geschikt voor caravan stalling, camper stalling en winterstalling auto. Plaats jouw caravan in de winterstalling van Lauwersoog. Zodra de lente aanbreekt haal je de caravan op bij Oog voor Staling en geniet je weer volop van het kampeer seizoen. 

Op een Lauwersoog-camping verveel jij je namelijk geen minuut. Tal van activiteiten zijn er zoals wadlopen, boek een vistoer, zeehonden spotten en bekijk op een zandplaat de waddieren. Boek de Schiermonnikoog boot en ontdek dit mooie en autovrije eiland. De stalling caravan Friesland is dichtbij het vertrekpunt van de boot Schiermonnikoog gelegen. 

Bezoek nu

Oog voor stalling
Camping Lauwersoog kamperen in Freisland