tuk tuk groningen verhuur

Tuk tuk Groningen

Tuk tuk Groningen 

Verken met een tuk tuk Groningen en omgeving. Ga erop uit, geniet van de buitenlucht, ontdek dorpjes waar je het bestaan nog niet van wist en plof lekker op een terras neer. Met een tuk kan je letterlijk alle kanten op. Bezoek de hippe winkeltjes en lunch cafés in Groningen stad en stop bij het unieke visserij museum Zoutkamp. 

Bij een bezoek aan het Hoogeland mag een tussenstop met de tuktuk bij Abrahams Mosterdmakerij niet ontbreken. Aan het gezellig Molenplein in Eenrum tref je nog één van de weinige locaties in Nederland aan waar op een ambachtelijke wijze mosterd wordt gemaakt. Je kan bij Eenrum mosterdmakerij ook gelijk wat eten in het restaurant, waarbij de mosterd op de menukaart uiteraard niet ontbreekt.

Thai tuk tuk

De tuk tuk Groningen komt uit Italië en is een originele Vespa die niet meer wordt gemaakt en daarom een echt uniek item is. Van oorsprong komt de tuk tuk uit het Aziatische land Thailand. Al meer dan 50 jaar zijn de tuk’s een vertrouwde verschijning in Thailand. Voornamelijk in Bangkok wordt je overspoeld door dit voertuig, waar ze tuk-tuk, Samlor of Thai tuk tuk worden genoemd. Het is niets anders dan een driewielig voertuig met een 2-tak of 4-tak motor, welke een tuktuk geluid maakt. 

Je kan het Italiaans voertuig nu ook huren in ons eigen land en wel te verstaan bij Tuk Tuk Lauwersoog. De Italiaanse tuk tuk heet Ape Calesino. Vanaf deze start locatie maak je met dit bijzondere voertuig een Groningen tour. Bezoek de dorpen die je onderweg tegenkomt en stop voor vogels spotten in de prachtige vrije natuur. Ga bij Pieterburen zeehonden kijken. Misschien heb je geluk en mag je de zeehonden vrijlaten. 

Tuk tuk verhuur

Een tuk-tuk huren leent zich zeer goed voor een fantastisch dagje uit Groningen met kind. Voor de tuk tuk verhuur in het noorden van het land kan je terecht bij Tuk Tuk Lauwersoog. Het voertuig beschikt over 4 zitplaatsen. Ben je met een hele groep vrienden? Dan huur je alle 14 tuk’s in één keer. Ook leuk voor een vrijgezellenfeest, familie gelegenheid of personeelsuitje.

Leuke uitjes Nederland adviseert je altijd om de tuktuk’s van te voren te reserveren in Lauwersoog. Dan ben je verzekert van een plek. Je kan de auto parkeren bij het nabijgelegen bewaakte parkeerterrein Oog voor Stalling. Zowel de tuk-tuk verhuur maatschappij als de stalling zijn dichtbij de Schiermonnikoog boot gelegen. 

Tuk tuk toer

Leuke uitjes Nederland raad je aan om een keer een dagje Groningen te bezoeken middels een tuktuk toer. Je start de tour in Lauwersoog, welke vlakbij het vertrekpunt van de Schiermonnikoog boot is gelegen. Een dagje Schiermonnikoog is overigens ook zeker een aanrader van leuke uitjes Nederland. 

Je toert met het driewielige motorvoertuig langs het Nationaal Park Lauwersmeer richting Groningen. Je kan zelf de route bepalen of volg één van de spannende routes die Tuk Tuk Lauwersoog voor je heeft samengesteld. Inclusief een leuke puzzeltocht. Ook is het mogelijk een tuktuk toer te maken door Friesland of langs het Lauwersmeer. Beleef een dagje uit om nooit meer te vergeten. 

Bezoek nu

Tuk Tuk Lauwersoog
tuk tuk Lauwersoog Tuk Tuk Friesland