Pitch en Putt

Pitch en Putt

Pitch en Putt

Een potje Pitch en Putt spelen? Dat is mogelijk bij de pitch en putt Friesland baan. Nabij het vakantiepark en camping Landal Esonstad te Anjum bevindt zich een 18-holes golfbaan. Vanaf hier sla je een balletje terwijl je ondertussen geniet van het magnifieke uitzicht op het Nationaal Park Lauwersmeer. 

Het pitchen en putten bij Esonstad is spannend, uitdagend, gezellig en een toegankelijk spel voor jong en oud. En daarom beveelt leuke uitjes Nederland deze sportieve activiteit ook aan. In tegenstelling tot het golfen speel je in deze vorm van golf slechts met twee clubs. Voor de lange afstanden gebruik je de pitcher en voor op de green de putter. Je hoeft dus niet te sjouwen met zware golftassen. 

Pitch en Putt golf

Pitch en putt golf speel je dus slechts met twee clubs waarbij je de relatief korte afstanden van 50 tot 100 meter overbrugt. Geen ingewikkelde en tactische methodes van het gewone golfen met vele clubs en lange afstanden. Daarom is deze activiteit, die leuke uitjes Nederland voor je heeft uitgezocht, een spel voor iedereen. 

Het pitch en putt-golf spel behoudt daarmee haar charme door de vele waterpartijen, zandbunkers en heuvels. Ongetwijfeld zorgt dit voor veel hilariteit op de baan om uiteindelijk het golfballetje in de cup te krijgen. Het golfspel speel je op de 9 en 18-holes baan bij Esonstad Friesland. Eén van de leuke uitjes Nederland.

Pitch en Putt arrangement

Leuke uitjes Nederland heeft een leuk Pitch en Putt arrangement bij het Lauwersmeer voor je geselecteerd. Namelijk het ‘Holey Tuk’ arrangement. Wie tuktuk zegt moet ook pitchen & putten zeggen, dat is waar dit combinatie arrangement om draait. Als eerste ga je 4 of 5 uur tukken in het Lauwersmeergebied. Vervolgens ga je 1,5 uur pitchen en putten op de 9 holes golfbaan. 

Het is tevens mogelijk om tijdens het tukken een balletje te slaan, maar net hoe jij het wilt. Je reserveert het volledige Holey Tuk arrangement bij Tuk Tuk Lauwersoog of bij pitch en putt tuk tuk Esonstad. Voor een dagje Lauwersoog met de tuk tuk kan je de auto of motor parkeren bij de bewaakte parking Oog voor Stalling, welke achter de tuk tuk verhuur is gelegen. Kies ook eens voor verandering voor een dagje zeevissen met de MS Tender, want de lekkerste vis vang je zelf. 

Pitch en Putt Esonstad

Een sportief dagje uit Friesland start met golfen. Bij Pitch en Putt Esonstad in Anjum speel je de 9-holes in 1,5 uur of kies voor 18 holes in 2,5 uur. Het spelletje draait om het aantal slagen. Je start met de pitcher waarmee je de bal over 30 tot 80 meter richting de vlag slaat. Je hoopt natuurlijk op een hole-in-one. Maar wees niet teleurgesteld als dit niet lukt. Probeer in ieder geval de bal zo dicht mogelijk bij de green te krijgen.

Zodra de bal in de buurt van de green is, sla je met de putter de golfbal in de cup. De bedoeling is om de golfbal met zo weinig mogelijk slagen in het putje te krijgen waar de vlag slaat. Een leuke activiteit voor jong en oud! Na het pitchen en putten kan je nog heerlijk fietsen, wandelen Lauwersoog of pak de Schiermonnikoog boot voor een toer over het eiland.

Bezoek nu

Tuk Tuk Lauwersoog
Pitch en Putt