parkeren Lauwersoog Schiermonnikoog boot 2 auto parkeren lang parkeren winterstalling motor winterstalling auto overdekt parkeren

Auto parkeren

Auto parkeren

Veilig je auto parkeren tijdens een dagje uit, een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje. Leuke uitjes Nederland raad je altijd aan om van te voren te checken waar je veilig je motor of auto kan parkeren als je erop uit gaat. En natuurlijk tegen een voordelig tarief. 

Als je bijvoorbeeld een week eilandhoppen Wadden boekt, is het raadzaam om van te voren een parkeerplek te reserveren waarna je de boot Schiermonnikoog pakt. Je weet dan zeker dat je een parkeerplaats hebt, waarna je onbezorgd geniet van je geplande vakantie. Vaak is het ook voordeliger als je vooraf een ticket koopt voor parkeren garage. 

Goedkoop parkeren

Goedkoop parkeren tijdens een dagje uit is mogelijk. Je ontkomt in ons land er niet aan dat je moet betalen voor een parkeerplaats. De parkeertarieven in de steden lopen steeds hoger op, waardoor goedkoop parkeren steeds lastiger wordt. Goedkoop parkeren Amsterdam is al bijna niet meer mogelijk in de stad zelf. 

De oplossing voor voertuigen te weren uit de drukke stadscentra en toch goedkoop te parkeren is de P+R. Het idee van Parkeren en Reizen is dat je jouw motorvoertuig parkeert en via het openbaar vervoer naar het centrum reist. Om dit aantrekkelijk te maken is de parking vaak veel goedkoper op deze P+R plekken. Parkeer bijvoorbeeld de auto bij P+R Vlissingen en reis met het OV verder naar het heerlijke strand. 

Auto parkeren Harlingen

Auto parkeren Harlingen is een goede uitvalbasis als je een bezoek wilt brengen aan één van de Waddeneilanden Vlieland of Terschelling. Je auto staat veilig op een bewaakt parkeerterrein waarna je zorgeloos de overtocht kan maken naar één van de twee Waddeneilanden. Auto parkeren boot Terschelling doe je in Harlingen. 

Indien je een paar dagen op pad bent, kan je het beste kiezen voor langparkeren Harlingen. Auto parkeren Harlingen ligt tevens op loopafstand van de historische binnenstad en de havens. Bij de officiële langparkeerterreinen van de gemeente Harlingen voor een trip naar Terschelling Vlieland zijn tevens laadpalen aanwezig. 

Dagje Schiermonnikoog 

Plan je een dagje Schiermonnikoog dan kan je de motor parkeren Lauwersoog veerboot. Een aanrader van leuke uitjes Nederland is de bewaakte parking van Oog voor Stalling. Hier kan je onbezorgd je voertuig, caravan of camper achterlaten en genieten van een dagje Schiermonnikoog of een dagje wandelen Lauwersoog in het Nationaal park Lauwersmeer.

Het is slechts 10 minuten lopen naar de Schiermonnikoog boot. Waarom je voertuig parkeren voor de Waddeneilanden? Schiermonnikoog is een autoluw eiland en dit komt de natuur ten goede. Je kan hier ontelbaar veel vogels spotten en in alle rust genieten van het nationaal park. Huur bij aankomst van de veerboot een elektrische fiets bij fietsverhuur Schiermonnikoog. 

Bezoek nu

Oog voor stalling
parkeren Lauwersoog Schiermonnikoog boot 2 auto parkeren lang parkeren winterstalling motor winterstalling auto overdekt parkeren