Ankervissen 3daagse 2007 021 ms tender

Ankervissen

Ankervissen

Een dagje ankervissen Noordzee zal je niet snel vergeten. Daarom heeft leuke uitjes Nederland dit dagje uit voor je uitgezocht. Je gaat een hele dag varen op een prachtig schip waar alle ingrediënten aanwezig zijn voor een leuke dag sportvissen. Aan alles is gedacht, van hengels en zeepieren tot eten en drinken. 

Anders dan wrakvissen waarbij het schip blijf driften, ga je bij ankervissen voor anker. Bij het ankervissen wordt de uptide-methode gebruikt. Dit betekent dat je de hengel goed stroomopwaarts moet werpen met voldoende lijn zodat het aas strak op de bodem komt te liggen. De ervaren bemanning kan je dit goed uitleggen, evenals de fanatieke sportvissers aan boord. 

Ankervissen Vlissingen

Een dag ankervissen Vlissingen met het nostalgische schip MS Tender. Bij een dag ankervissen Zeeland vertrekt de boot om 8.30 vanaf de opstapplaats voor boten aan het station te Vlissingen. De hele dag ga je ankervissen Vlissingen, waarbij het schip om 17.00 terugkeert in de haven Vlissingen.

Bij een dag ankervissen Vlissingen zit alles inbegrepen. Tegen een all-in prijs per persoon krijg je een complete huurhengel inclusief een bakje pieren. De kombuis is ook geopend voor een hapje en een drankje. Tijdens de boottocht ontbreekt het je aan niets. Ben je met een groep van meer dan 15 personen? Dan mag de 15e persoon gratis mee op de MS Tender. 

Ankervissen Westerschelde

Bij de ankervisserij Westerschelde wordt uptide gevist. Het is dus belangrijk om extra lijn te geven zodat het aas goed plat op de bodem wordt gepresenteerd. Kies bij voorkeur voor een paternoster met metalen afhouders en een verzwaard model dat is voorzien van een extra gewichtje. Onthoud bij ankervissen de methode; stroomopwaarts werpen, extra lijn geven en wachten tot je beet hebt.

Na 10 minuten varen vanaf Vlissingen kan je al ankervissen Westerschelde. Voordeel van deze zeearm is dat je hier bijna altijd comfortabel uit de wind ligt. Prettig voor mensen die gevoeliger zijn voor zeeziekte. De periode van oktober tot januari en van maart tot en met mei zijn de beste maanden voor het ankervissen Westerschelde. Leuke uitjes Nederland adviseert je altijd van te voren een plek te reserveren voor ankervissen Westerschelde.

Zeevissen Lauwersoog

Naast ankervissen Noordzee kan je ook kiezen voor zeevissen Lauwersoog. Zeevissen Lauwersoog geeft een uniek gevoel van vrijheid. Op het moment dat je van wal steekt, laat je alles even achter je. Het enige wat rest is een lekker dagje uitwaaien op zee en hopelijk keer je terug met verse vis die je zelf hebt gevangen. 

Ook deze vistoer kan je boeken bij de MS Tender. Vanaf Lauwersoog haven vertrek je voor een ochtend, middag of hele dag zeevissen Lauwersoog. Maar net hoeveel tijd je hebt. Je kan de auto parkeren bij Oog voor Stalling, welke dichtbij de Schiermonnikoog boot is gelegen.

Bezoek nu

MS Tender
Ankervissen 3daagse 2007 021 ms tender