Boothuisverhuur B&B Lauwersoog

B&B Lauwersoog

B&B Lauwersoog

Boek een B&B Lauwersoog voor jouw vakantieverblijf in het noorden van het land. Een bed & breakfast is vaak een kleine accommodatie waar je voor een aantal dagen heerlijk kan vertoeven. B&B Lauwersoog is gericht op toeristische verblijven, vaak korte verblijven waarbij je overnacht en een heerlijk ontbijt ontvangt van de eigenaren.

Een B&B is vaak gevestigd in een woonhuis, bijhuis of in een bijzonder gebouw. Neem bijvoorbeeld BinnenInn Metslawier. Deze B&B Lauwersoog was de voormalige Art Deco Landbouwschool waar je nu in kan overnachten. Neem je kinderen mee op vakantie naar een oude school, maar dan zonder huiswerk.  

Lauwersoog overnachten

In Lauwersoog overnachten kan op verschillende manieren. Je kan uiteraard een Lauwersoog hotel boeken, een vakantiehuis huren bij Landal Esonstad, kamperen op de camping of een B&B in de buurt van Lauwersoog boeken. Zoals B en B Moddergat, B&B Nijehaske en Paesens bed and breakfast. 

Overnachten in Lauwersoog heeft als voordeel dat je overal dichtbij zit. Een dagje uit Groningen of maak de overtocht met de Schiermonnikoog boot. Ga wadlopen Lauwersoog of maak een Friesland tour in een tuk tuk. De tuk tuk verhuur maatschappij is gelegen in Lauwersoog haven. En vergeet natuurlijk niet ’s avonds als het donker is het Dark Sky Park te bezoeken. Nog nooit was de sterrenhemel zo duidelijk te zien.

Lauwersmeer overnachten

Bij Lauwersmeer overnachten kan heel goed op een camping Lauwersmeergebied. Zoals chalet verhuur Lauwersoog Lauwersmeer Plezier welke diverse camperplaatsen en chalets heeft aan het Lauwersmeer. Lauwersoog ligt aan het Nationaal Park Lauwersmeer. Het geeft een thuis aan een honderdtal vogelsoorten, waardoor je hier ook goed vogels kijken kan. 

Maar ook andere dieren tref je hier aan, zoals de Schotse Hooglanders en de Konik paarden. Het Nationaal Park Lauwersmeer kan je te voet, op de fiets, per tuk tuk of boot verkennen. Een paar tips van leuke uitjes Nederland zijn bijvoorbeeld een tocht met de rondvaartboot of de Tender, wadlopen Schiermonnikoog en een dag vertoeven aan het Lauwersoog strand. 

Lauwersoog tuk tuk

Leuke uitjes Nederland heeft de Lauwersoog tuk tuk voor je uitgezocht. Een tuk tuk huren is namelijk voor iedereen, jong en oud. Na een heerlijk nachtje slapen in de B&B Lauwersoog kan je ’s morgens een tuk tuk huren om de dag buiten door te brengen. Voel de zonnestralen op je gezicht vallen, ruik de natuur en geniet! Het is een leuke en snelle manier voor een dagje uit Friesland of Groningen. 

Na een dag tukken kan je de volgende dag bijvoorbeeld indelen met zeevissen of maak een overtocht met de Lauwersoog Schiermonnikoog veerboot. De auto parkeren doe je vervolgens bij de bewaakte Oog voor stalling waar je de boot Schiermonnikoog pakt. Tuk Tuk Lauwersoog is één van de leuke uitjes Nederland.

Bezoek nu

Tuk Tuk Lauwersoog
Boothuisverhuur B&B Lauwersoog