Tour Groningen Dagje uit Groningen stad

Groningen tour

Groningen tour

Via leuke uitjes Nederland kan je zelf een bijzondere Groningen tour maken. Ga met het hele gezin, alleen of met vrienden een dagje uit in de provincie Groningen. Er is ontzettend veel te doen en te zien. Bovendien kan je in het hoge noorden van ons land de drukte ontvluchten. Een dagje uit Groningen staat garant voor avontuur, rust en gezelligheid.

Sta tot je knieën in het slik tijdens het wadlopen Lauwersoog. Ga zeehonden kijken bij zeehondencreche Pieterburen en ontdek te voet het Nationaal Park Lauwersmeer. Bezoek het Dark Sky Park waar je als bezoeker in de nacht welkom bent om de duisternis te beleven en de sterrenhemel te zien. Huur vervolgens een fiets of tuk tuk en geniet van de natuur om je heen. Leuke uitjes Nederland raad je een Groningen tour zeker aan.

Tuk Tuk Lauwersoog

Maak met een driewielig motorvoertuig een Groningen tour. Dit staat absoluut garant voor een succesvolle dag of middag. Bij Tuk Tuk Lauwersoog kan je de Italiaanse voertuigen huren voor 4 uur, 5 uur of een hele dag. Leuke uitjes Nederland adviseert je om van te voren een reservering te maken, want vol is vol.

Tuk Tuk verhuur Lauwersoog heeft voor jou een paar mooie routes uitgestippeld in Groningen. Onderweg kom je langs het Nationaal park Lauwersmeer, het wereld erfgoed Waddenzee, Zoutkamp en visserij havens. Maak een stop bij de Houwerzijl theefabriek en ga mosterd proeven bij de mosterdmakerij in Eenrum. Rijd door de tulpenvelden en geniet van de rust en natuur. 

Wat te doen in Groningen?

Wat te doen in Groningen? Er is eigenlijk zo veel te zien en te beleven in deze noordelijke provincie van Nederland. Van fietsen, wandelen tot wadlopen Lauwersoog. Maak een stedentrip Groningen stad, ga zeehonden spotten bij Termunten of bezoek de bunkers uit de Tweede Wereldoorlog in Fiemel. 

Vogels spotten vanuit Kiekkaast, vis eten in Zoutkamp, wandelen door het Nationaal Park Lauwersmeer en vergeet ook zeker niet het bekendste wandel pad van Nederland, het Pieterpad. Wellicht kom je tijd tekort voor een bezoek aan deze provincie. Boek dan een overnachting bij één van de ondernemers van Hotel de Marne of bij Hotel Lauwersoog.

Parkeren Lauwersoog

De auto parkeren Lauwersoog is tegen een kleine vergoeding mogelijk bij Oog voor Stalling. Bewaakt en overdekt je auto kort parkeren of lang parkeren. Geschikt voor motor parkeren, auto, caravan of camper. Kom je vaker in het noorden van het land met bijvoorbeeld jouw boot of caravan? Dan kan je bij parkeren Lauwersoog ook een plek reserveren voor de stalling of opslag. 

Het hele jaar door staat jouw voertuig veilig en overdekt. Leuke uitjes Nederland beveelt deze parkeer mogelijkheid dan ook zeker aan. De parking is gelegen vlakbij de Schiermonnikoog boot. Ook handig als je een dagje Schiermonnikoog wilt bezoeken. Het is vanaf de parking slechts 10 minuten lopen naar de Lauwersoog Schiermonnikoog veerboot.

Bezoek nu

Tuk Tuk Lauwersoog
Tour Groningen Dagje uit Groningen