parkeren Schiermonnikoog boot auto motor camper caravan Camper stalling motor parkeren vip parking

Camper stalling

Camper stalling

Indien je een camper een deel van het jaar niet gebruikt, dien je deze voor een een bepaalde periode te parkeren bij een camper stalling. Dit is meestal tijdens het winterseizoen. Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, haal je jouw voertuig weer uit de winterstalling. 

In Nederland zijn er veel stallingen te vinden, echter is er niet altijd plaats voor campers. Leuke uitjes Nederland adviseert je altijd te kiezen voor een overdekte en bewaakte stallingplaats. Vergelijk ook altijd de voorwaarde van de stallingbedrijven. Deze kunnen nog wel eens verschillen. Let bijvoorbeeld op de aansprakelijkheid bij beschadiging tijdens de winterstalling.

Camper stallen

Camper stallen, waar moet je aan denken? Voordat je de camper naar de stalling brengt is het aan te raden om de kampeerauto schoon te maken. Controleer alle bergruimtes en maak de koelkast goed schoon. Achtergebleven etensresten en kruimels kunnen namelijk ongedierte aantrekken. Leeg de watertank, leidingen en boiler voordat je de camper stalt.

Zorg ook voor ventilatie in het voertuig. Er kan door de temperatuurverschillen condens ontstaan wat schimmelvorming in de hand werkt. Dit wil je natuurlijk altijd voorkomen. Leeg ook het waterreservoir en de tank van het spoeltoilet. Verhoog de bandenspanning tijdens camper stallen. 

Overdekte stalling camper

Kies voor een overdekte stalling camper zodat je geen last hebt van de weersinvloeden van buiten. Door de felle zon drogen de rubbers uit. Hagelbuien en sneeuw beschadigen de lak. Bij overdekt parkeren heb je ook de gelegenheid om onderhoud te plegen aan het voertuig. 

Leuke uitjes Nederland heeft de camperstalling Oog voor Stalling voor je uitgezocht in Lauwersoog. Dit is een overdekte stalling voor caravan stalling, campers en boot stallen. De parking is gelegen in Friesland vlakbij het vertrekpunt van de boot Schiermonnikoog. Hier geldt, hoe langer je de kampeerauto stalt hoe goedkoper het tarief. Je kan al vanaf 1,80 euro per dag je caravan of camper stallen. 

Camper caravan stalling

De camper caravan stalling bij Lauwersoog is ideaal. Het is een bewaakte loods voor winterstalling motor, auto, caravan, boten en campers. Tevens zijn er buiten ook parkeerplekken voor kort parkeren Lauwersoog. Bovendien is er ook een VIP parking binnen. Ideaal als je bijvoorbeeld een dagje Schiermonnikoog wilt bezoeken. 

Vanaf de loods is het slechts 10 minuten lopen naar de Lauwersoog Schiermonnikoog boot. Naast de camper caravan stalling en kort parkeren is er ook een spuit- en reparatie ruimte in de loods aanwezig. Deze is maar liefs 4,5 x 15 meter groot. Een ideale ruimte om onderhoud te plegen aan je kampeerauto.

Bezoek nu

Oog voor stalling
parkeren Schiermonnikoog boot auto motor camper caravan Camper stalling motor parkeren vip parking