parkeren Schiermonnikoog boot auto motoren boten Caravan stalling Winterstalling boot stalllen camper parkeren sloep stallen

Winterstalling boot

Winterstalling boot

Het einde van het vaarseizoen is in zicht en je bent op zoek naar een winterstalling boot. Je wilt de boot niet in het water laten, want je wilt immers onderhoud plegen. De winterperiode is namelijk het perfecte moment om werkzaamheden aan boten uit te voeren. De boot stallen in een bewaakte loods is bovendien veiliger.

Ten eerste ben je beschermd tegen diefstal en daarnaast tegen de winterse omstandigheden. Kies voor een bewaakte stalling. Leuke uitjes Nederland adviseert je van te voren een plek bij een botenstalling te reserveren, want overdekte winterstallingen zijn snel bezet. 

Winterstalling boot Amsterdam

Bij een winterstalling boot Amsterdam kan je jouw sloep winterklaar maken. Het winterklaar maken van boten bestaat uit drie onderdelen. Ten eerste het onderhoud aan de techniek. Ten tweede de romp en het dek en als laatste het interieur. De techniek aan boord is misschien wel het meest vorstgevoelig en dus belangrijk om goed te beschermen. 

Ieder jaar gebeurt het dat schepen in de winter hinder ondervinden, door een kapot gevroren afsluiter. Of dat vorstschade ontstaat doordat leidingen zijn gesprongen. Terwijl een paar liter antivries veel ellende had kunnen voorkomen. Een winterstalling boot Amsterdam is snel volgeboekt, reserveer ruim van te voren een plek. 

Winterstalling boot Friesland

Voor winterstalling boot Friesland kan je terecht bij Oog voor Stalling in Lauwersoog. Deze stalling voor boten is gelegen vlakbij het vertrekpunt van de boot Schiermonnikoog. De stalling is overdekt waardoor jouw kostbare bezit gedurende het winterseizoen beschermd is tegen weersinvloeden en diefstal.

De loods van Oog voor Stalling is namelijk 24 uur per dag bewaakt middels camera’s. Je kan er ook terecht voor onderhoud en reparaties aan de boot. Er is een speciale spuit- en reparatieruimte beschikbaar van 4,5 bij 15 meter. De stalling is daarnaast ook geschikt voor sloep stallen, camper stalling, winterstalling auto en overdekt parkeren. Zowel kort als lang parkeren Lauwersoog.

Goedkope winterstalling boot

Een goedkope winterstalling boot vind je eerder in het noorden van het land dan in de Randstad. Als je toch vaak vaart in de Waddenzee, IJsselmeer of de Noordzee dan is het zeker het overwegen waard om jouw sloep in Friesland of Groningen te stallen. De prijzen zijn hier goedkoper dan een winterstalling voor boot Amsterdam. 

Bij Oog voor Stalling in Lauwersoog kan je de sloep stallen al vanaf € 0,17 p/m2 per dag. Hoe langer je de plek gebruikt, hoe goedkoper het tarief wordt. Boot parkeren Lauwersoog is voor alle soorten voertuigen. Boten, auto’s, motoren, caravans en campers. Maar ook voor opslag van goederen. De loods is gelegen vlakbij de Schiermonnikoog boot. Daarom beveelt leuke uitjes Nederland deze locatie aan. Je kan hier ook de auto kort parkeren voor een dagje Schiermonnikoog. 

Bezoek nu

Oog voor stalling
parkeren Schiermonnikoog boot auto motoren boten Caravan stalling Winterstalling boot stalllen camper parkeren sloep stallen