Tuxi

Tuxi

Tuxi

De Tuxi TukTuk zie je veel in Aziatische landen waar het een vervoermiddel en taxi is. Vooral in Thailand is een tuktuk niet weg te denken uit het straatbeeld. Ook in Italië zie je de tuks door de straten racen. Tegen een vergoeding word je naar jouw plaats van bestemming gebracht. 

Je kan het vergelijken met een taxirit. Ook in Lauwersoog kan jij je met een tuk tuk Taxi laten vervoeren. De tuktuk taxi heet hier een Tuxi. Tuxi is de taxi die jou veilig naar de favoriete bestemming brengt. Bijvoorbeeld naar het historisch centrum van Dokkum waar de Bonifatius kapel staat.

Taxi Lauwersoog

Neem in plaats van een taxi Lauwersoog een Tuxi naar bijvoorbeeld Zoutkamp. Zoutkamp is de thuishaven van de grijze garnaal. In het oude en zeer karakteristieke vissersdorp kan je heerlijke verse garnalen en paling eten. Laat je daarna met de Tuxi Lauwersoog vervoeren naar Anjum waar je een potje Pitch en Putt speelt. 

Er zijn zoveel leuke uitjes Nederland waar je met de tuk tuk taxi naar toe kan gaan. In de tuks is plaats voor 4 personen en dat is inclusief de bestuurder. Ben je met een grote groep? Geen probleem, dan zorgen we voor meerder Tuxi’s. Alles is mogelijk bij Tuk Tuk Lauwersoog. 

Taxi Lauwersoog Schiermonnikoog 

Voor de taxi Lauwersoog Schiermonnikoog neem je natuurlijk de Schiermonnikoog boot. De Lauwersoog Schiermonnikoog veerboot vaart vijf keer per dag. Op zon- en feestdagen vaart de boot Schiermonnikoog vier keer per dag. Zodra je aankomt op het eiland Schiermonnikoog kan je een taxi nemen naar het dorp of het strand. 

Een leuke manier om het eiland te leren kennen is per fiets. Reserveer van te voren bij fietsverhuur Schiermonnikoog een fiets, tandem of elektrische fiets. De fietsverhuur Schiermonnikoog is populair. Zodra je terugkomt op het vaste land in Lauwersoog laat jij je in stijl vervoeren met de Tuk Tuk Tuxi naar hotel Lauwersoog. 

Tuk Tuk huren

In het Nationaal Park Lauwersmeer kan je fietsen, wandelen, zwemmen en een tuk tuk huren. Het is mogelijk om de Tuxi voor meerdere uren te reserveren. Huur een tuk tuk Lauwersoog en verken de omgeving al tukkend. Kies voor 4 of 5 uur of een hele dag Tuxi-vervoer. 

Leg met de tuktuk een rondje Lauwersmeer af. Geniet ondertussen van de flora en fauna om je heen. Bij mooi weer haal je de regenkap van de tuk af en rijd je de omgeving door in een cabrio tuk tuk. De motor parkeren doe je bij het bewaakte parkeerterrein Oog voor Stalling welke achter de tuk tuk verhuur is gelegen. Met leuke uitjes Nederland kom je nog eens op mooie ideeën. 

Bezoek nu

Tuk Tuk Lauwersoog
Tuxi