ijskar huren

IJskar huren

IJskar huren

Een unieke manier, maar vooral ook een lekkere manier om een feestje te vieren is door ijskar huren. IJskar huren voor een activiteit, zoals een familiefeest, bruiloft, kinderfeestje, beurs of opening van een bedrijf. Vier een mijlpaal op de bouwlocatie en trakteer de bouwvakkers op een koud ijsje. 

Huur bij Tuk Tuk Lauwersoog een originele Italiaanse ijskar en maak het feest compleet. Leuke uitjes Nederland geeft ijskar huren als tip mee, zodat je jouw feestje uniek maakt. De Piaggio ijskar kan ook langskomen bij jouw bedrijf om het personeel te trakteren op smakelijk Italiaans ijs. 

IJsco kar huren

Zin in een ijsje op een evenement? Dan is een ijsco kar huren een uitstekend idee van leuke uitjes Nederland. Ben je op zoek naar een specifieke ijsco kar, een ijskar met drie wielen? Oftewel een tuk tuk ijskar huren, dan ben je bij Tuk Tuk Lauwersoog aan het juiste adres. 

Je kan namelijk bij de tuk tuk verhuur maatschappij een ijskar huren voor jouw evenement. Maak jouw feestdag compleet door het verzorgen van heerlijke koude ijsjes. Wie is niet gek op ijs? Geheel in stijl komt de ijsco kar voorrijden, of beter gezegd ‘voor tukken’. 

IJskar aan huis

Geef je een kinderfeestje of heb je iets met de familie of vrienden te vieren? Huur dan een ijskar aan huis. Bij tuk tuk Lauwersoog kan je de ijskar reserveren om jouw feest compleet te maken? Je kan het feestje ook combineren met een Friesland tour of een dagje uit Groningen.

Naast de ijskar kan je ook een unieke tuk tuk huren om een tocht door de omgeving te maken. In het voertuig is plek voor 4 personen. Je kan de tuks huren voor 4 uur, 5 uur of voor de hele dag. Wil je meer weten? Neem dan via leuke uitjes Nederland contact op met tuk tuk verhuur Lauwersoog, welke gelegen is in Lauwersoog haven vlakbij de Schiermonnikoog boot en Oog voor Stalling parking.

Tuk tuk huren

Een tuk tuk huren is één van de leuke uitjes Nederland. Geschikt voor diverse gelegenheden. Een dagje toeren met je familie of vrienden. Een personeelsuitje, kinderfeestje, vrijgezellenfeest, een bruiloft of opening van de zaak. Met een tuk tuk beleef je een dagje uit welke je niet snel vergeet. 

Rijd met de tuktuk langs het nationaal park Lauwersmeer, het UNESCO werelderfgoed gebied de Waddenzee en maak een rit door de historische stad Dokkum. Stop onderweg om de picknickmand te nuttigen en een ijsje te eten. Ondertussen kan je vogels spotten en zeehonden kijken. Of ga met een tuktuk lekker eten bij restaurant de Gouden Stek. Met een tuk tuk ijskar huren kan je letterlijk en figuurlijk alle kanten op. 

Bezoek nu

Tuk Tuk Lauwersoog
ijskar huren