Vistoer maken op de Noordzee of Waddenzee

Vistoer

Vistoer

Leuke uitjes Nederland heeft voor jou een avontuurlijke vistoer uitgezocht. Er is niets mooier dan heerlijk op het water vertoeven en ondertussen relaxt een hengel uitgooien. Een ochtend of middag zeevissen op de Waddenzee, een vistour naar de Noordzee of een hele dag ankervissen Vlissingen. Combineer een vistoer met een bezoek aan het Waddeneiland Schiermonnikoog. 

Je kan de auto parkeren bij de overdekte parking Oog voor Stalling. Vanaf deze locatie neem je vervolgens de Schiermonnikoog boot. Heb je nog niet alles gezien in deze prachtige omgeving? Boek dan een overnachting bij de B&B Lauwersoog. Reserveer vervolgens een Tuxi naar het restaurant de Gouden Stek en sluit de avond op een smakelijke wijze af.

Vistour

Maak een vistour op de Waddenzee en ontdek onderweg de mooiste vissen. In de Waddenzee zwemmen namelijk ruim 140 vissoorten. Tijdens de vistoer maak je kennis met de schol, zeeprik, bot, driedoornige stekelbaars en de paling. Leuke uitjes Nederland heeft een vistoer voor je uitgezocht. Een dagje zeevissen op een groot schip is namelijk veelzijdig, opwindend en een hele beleving. 

Onderweg kan je de ‘grote vijf’ van de Waddenzee tegenkomen. Dat zijn de zoogdieren zeehond, grijze zeehond en bruinvis. Gevolgd door de grootste vogel namelijk de zeearend. En als laatste de grootste vis, de Steur. De vistour start vanaf Lauwersoog Haven. Je vaart met het schip tussen de eilanden van de Wadden door om vervolgens op de Noordzee te gaan zeevissen. 

Vissen op zee

Wil je zelf een dagje vissen op zee? Geen probleem, stap dan aan boord van het nostalgische schip de MS Tender. Er kunnen maar liefst 75 man aan boord van het schip voor een dagje zeevissen of een vistoer op zee. Vissen op zee met een sportvisserij schip levert jou een avontuurlijke vistoer op, waarbij je natuurlijk de lekkerste vis zelf vangt. 

Makreel vissen op de Waddenzee of kabeljauw vissen Noordzee. Een ochtend, middag of hele dag vissen op zee is niet alleen een beleving. De vis die je tijdens de vistoer vangt mag je mee naar huis nemen. De bemanning van het schip leert jou de fijnste kneepjes van het sportvissen op zee. Leuke uitjes Nederland beveelt je dan ook een vistoer aan op de Nederlandse wateren.

Vissen op IJsselmeer

Maak een avontuurlijk uitstapje door te gaan vissen op IJsselmeer. Vanuit verschillende havensteden worden rondvaarten, excursies en vistochten georganiseerd. Stap aan boord en laat je verrassen. Wil je met een grote groep sportvissen? Huur dan via leuke uitjes Nederland het schip af voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest en ga vissen op het IJsselmeer. 

Sport vissen op het IJsselmeer is een vorm van vrijetijdsbesteding. Het is een combinatie van openluchtrecreatie en het spel om met een roede, lijn en haak een verse brasem te vangen. Maak een vistoer op het IJsselmeer met jouw gezin of vrienden. Op de boot is alles verkrijgbaar. Van een lekkere snack voor jezelf tot de beste hengels en aas voor de vissen. 

Boek NU

Vistoer Noordzee
ms tender Vistoer