caravan stalling

Caravan stalling

Caravan stalling

Het laatste weekend van de vakantie met de caravan zit erop en je wilt de caravan graag veilig wegzetten. Een caravan stalling biedt daarbij uitkomst. Het voordeligste is om de caravan buiten te stallen, maar dan krijgt het voertuig wel alle regen-, hagel- en sneeuwbuien op z’n dak. Dit heeft invloed op de buitenkant van het voertuig. 

Vergis je ook niet in de zon. Als de zon volop op het voertuig schijnt, lijdt het kunststof eronder alsmede de ramen, rubbers en banden. Je kan het voertuig afdekken met een speciale winterhoes. Beter is om te kiezen voor een binnen caravan stalling. Wat zijn de kosten van camper stalling en waar stal je het voertuig?

Caravan stallen

De tarieven voor caravan stallen verschillen en variëren van prijs per vierkante meter tot prijs per strekkende meter. Houd er rekening mee dat een caravanstalling in de Randstad flink duurder is dan een parking buiten de Randstad. Bijvoorbeeld stalling caravan Friesland. Soms is het goedkoper om op en neer te rijden naar Friesland dan te kiezen voor een caravan stalling Amsterdam.

Indien je meerdere keren per jaar met de caravan erop uit gaat is het raadzaam om uit te zoeken of dit mogelijk is bij de winterstalling. Staat het voertuig bijvoorbeeld tussen andere caravans opgesloten? En hoe gemakkelijk is het om het door te geven dat je de kampeerwagen komt halen. Soms kan je dit eenvoudig online doen bij andere stallingbedrijven moet je het 24 uur van te voren melden. 

Stalling caravan Friesland

Ga je vaak op vakantie naar het noorden van het land? Voor een weekend of tijdens de reguliere vakanties, dan is het handig als je kiest voor een stalling caravan Friesland. Op deze wijze hoef je niet elke keer de kampeerwagen te vervoeren. Tevens kan je bij de opslag onderhoud uitvoeren. Leuke uitjes Nederland heeft een bewaakte en overdekte caravan stalling Friesland voor je uitgekozen, namelijk parkeren Lauwersoog bij Oog voor Stalling.

In een grote loods vlakbij de Schiermonnikoog boot staat jouw voertuig beschut, overdekt én je kan er altijd makkelijk bij. Wil je onderhoud uitvoeren? Dan is er zelfs spuit- reparatiebox van 4,5 x 15 meter. De stalling is 24 uur bewaakt. Geschikt voor caravanstalling, winterstalling boot, sloep stallen, opslag goederen en meer.

Winterstalling caravan

Het kampeerseizoen zit erop en je hebt een winterstalling caravan geboekt. Waar moet je aan denken voordat de caravan naar de winsterstalling gaat? Leuke uitjes Nederland geeft je een aantal caravan winterstalling tips. Voordat de kampeerwagen naar de stalling gaat, maak je het voertuig helemaal schoon. Zowel aan de buitenkant als de binnenkant. 

Het is raadzaam om tijdens de opslag de caravan te ventileren in verband met condensvorming wat schimmel tot gevolg heeft. Ruim het voertuig helemaal uit voordat deze de winterstalling. In de caravanstalling is het beter om de handrem niet te gebruiken. Zorg dat de tanks en de leidingen leeg zijn. Jouw voertuig is klaar voor de winter, op naar het volgende kampeerseizoen.

Bezoek nu

Oog voor stalling
parkeren Schiermonnikoog boot auto motoren boten Caravan stalling Winterstalling boot stalllen camper parkeren sloep stallen