ms tender party boot visboot noordzee waddenzee zeehonden kijken vogels spotten ankervissen feest op boot partyschip trouwen op schip IJsselmeer kabeljauw vissen makreel vissen 3

Trouwen op schip

Trouwen op schip

Hoe romantisch en uniek is om te trouwen op schip? Een unieke locatie, de rust, de vogels om je heen, de zonsondergang wat je kan delen met je dierbaren om je heen. Huur een trouw boot, beleef een romantische ceremonie in de buiten lucht. Bij slecht weer kan je met de gasten binnen feesten en dineren. 

Trouwschepen zijn stabiel, waardoor je geen hinder ondervindt van slechter weer. Je kan trouwen op een zeilschip of op een party boot. Gooi de trossen los en maak een bijzonder trouw tocht over de Nederlandse wateren. Al varend geef je de receptie, ceremonie, het diner en feest op een trouw boot.  

Trouw boot

Een trouw boot huren levert je een aantal voordelen op. Het is ten eerste een bijzondere plek. Het is geen standaard locatie waar veel bruidsparen hun bruiloft vieren. Het is daarentegen een zeer unieke locatie en daarom en perfect pek wanneer jullie iets anders willen dan een standaard bruiloft. 

Een andere voordeel van een partyschip huren is dat je geniet van de buitenlucht. Helemaal wanneer de zon schijnt is het voor jullie en alle gasten genieten op het dek. Wanneer het afkoelt of er is regen op komst, dan kan je binnen verder feesten. Ideaal dus. De foto’s van jullie trouwdag zorgt voor een blijvend aandenken aan deze grote bijzondere dag. 

Trouwen op een boot

Trouwen is een hele beleving, maar trouwen op een boot is unieke beleving. Op diverse plekken in Nederland kan je een feestboot huren voor jouw bruiloft. Leuke uitjes Nederland geeft je een paar tips mee waar je op moet letten bij trouw op schip. Informeer van te voren of het mogelijk is om te trouwen op het open water of dat de ceremonie aan de kade plaats moet vinden. Bekijk het interieur van het schip. Is dit naar jullie wens of smaak voor het feest op boot.

Indien je de huwelijksnacht wilt doorbrengen op het schip, informeer dan of hier voldoende voorzieningen voor zijn. Trouwen op een boot heeft een maximale capaciteit voor het aantal gasten dat aan boord kan. Houd er rekening mee dat alle gasten aan boord moeten blijven en dus niet even eerder naar huis kunnen. Communiceer dit duidelijk. 

Trouwen boot Friesland

Trouwen boot Friesland is mogelijk op het nostalgische schip MS Tender. Je stapt letterlijk in het huwelijksbootje als je gaat trouwen op een boot. Op een schip trouwen geniet je direct van een intieme sfeer. Je bent namelijk de hele tijd samen met de gasten, jouw dierbaren. Ook voor de kinderen is het een unieke ervaring en daarom heeft leuke uitjes Nederland deze trouw optie voor je uitgekozen. 

De thuishaven voor trouwen boot Friesland is Lauwersoog. De gasten kunnen de auto parkeren bij de beveiligde parking Oog voor Stalling, welke dichtbij de Schiermonnikoog boot is gelegen. Als je op zoek bent naar een unieke trouwlocatie kan je terecht op een trouw boot. Trouw op het open water en maak van jouw trouwdag onvergetelijk. 

Bezoek nu

MS Tender
ms tender party boot visboot noordzee waddenzee zeehonden kijken vogels spotten ankervissen feest op boot partyschip trouwen op schip IJsselmeer kabeljauw vissen makreel vissen 3