parkeren Schiermonnikoog boot auto motoren boten Caravan stalling Winterstalling boot stalllen camper parkeren sloep stallen

Boot stallen

Boot stallen

Boot stallen kan zowel in de winter als de zomer. Door in de zomer ook een stalling uit te kiezen bespaar je hoge kosten voor een ligplaats in de jachthaven. Een veilige bootstalling is vaak voor de winterperiode wanneer het vaarseizoen voorbij is. Kies bij boot stallen in de winter voor een bewaakte loods. 

Bij een staling van jouw boot, tender of sloep is het belangrijk dat de boot op een vakkundige manier uit het water wordt gehaald. Reinig de boot alvorens je deze naar de stalling brengt. De winter is overigens de periode om onderhoud te plegen aan jouw sloep of schip. Tip van leuke uitjes Nederland, kijk of er in de stalling plek is voor onderhoud werkzaamheden. 

Boot stalling Friesland

Zoek je een boot stalling Friesland voor jouw boot in het noorden van het land? Dan kan je zeer goed terecht bij Oog voor Stalling in Lauwersoog. Deze winterstalling voor boot heeft Leuke uitjes Nederland voor je uitgekozen omdat je vanaf deze locatie overal naar toe kan. Zodra de boot uit de stalling wordt gehaald kan je naar de Waddenzee, Noordzee, IJsselmeer en de Friese wateren.

Bovendien is de loods beveiligd tegen inbraak en brand zodat je met een gerust hart jouw sloep of boot bij de winterstalling kan achterlaten. De loods beschikt over de optimale temperatuur en luchtvochtigheid waardoor jouw vaartuig in ideale conditie blijft. De boot stalling Friesland is vlakbij de boot Schiermonnikoog gelegen. 

Boot stalling Groningen

Een boot stalling Groningen of Friesland is vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld een winterstalling boot Amsterdam. Indien je toch vaak vaart op de Waddenzee of op andere wateren in het noorden van het land kan je beter jouw boot stallen in het noorden. 

Bijvoorbeeld bij Oog voor Stalling kost de bootstalling vanaf € 0,17 p/m2 per dag. Hierbij geldt hoe langer, hoe goedkoper het tarief wordt. Bij 1 tot 6 dagen betaal je € 0,66 p/m2 per dag, maar bij 90 dagen of meer slechts 0,17 euro. Dit tarief vind je in de Randstad niet voor een winterstalling boot.

Parkeren Waddeneiland

Indien je wilt parkeren Waddeneiland kan je ook een abonnement nemen op het lang parkeren bij een bootstalling. De bootstallingen bieden vaak ook parkeerplekken aan voor lang parkeren. Bijvoorbeeld motor parkeren Lauwersoog, zodat je vanaf hier de boot Schiermonnikoog kan pakken. 

Het eiland is autoluw, maar indien je op Schiermonnikoog werkt, moet je toch je auto ergens parkeren. Dit kan zeer goed bij de parking Lauwersoog. De stalling is tevens een parkeerplaats voor kort en lang parkeren. Het is slechts 10 minuten lopen naar de Schiermonnikoog boot, waardoor ook dagjes mensen gebruik kunnen maken van de bewaakte parkeer gelegenheid.

Bezoek nu

Oog voor stalling
parkeren Schiermonnikoog boot auto motoren boten Caravan stalling Winterstalling boot stalllen camper parkeren sloep stallen